Ако един мъж ви обича истински, никога няма да се налага да го молите за внимание и уважение

Понякога мъжете не са толкова сложни.
Когато мъжът е истински и когато е влюбен, ясно ще разберете намеренията му и нищо няма да остане скрито от вас.

Ако един мъж наистина е влюбен, действията му ще говорят по-силно от думите му.
Ако мъжът е влюбен във вас, няма да ви се налага да го молите да направи нещо, защото с удоволствие ще ви даде всичко, което заслужавате.

Когато мъжът иска да бъде с една жена, той ще бъде с нея! Няма да има оправдания или драматизъм, неясност или несигурност.

И най-важното е, че няма да е необходимо да го молите за нищо, никога!
Ако един мъж е влюбен във вас, няма да се налага да го молите да ви включва в живота му. Той с готовност и сам ще направи място за вас. Той ще ви покаже открито колко много означавате за него, ще планира бъдещето си, където ще ви включи като един от главните герои и ще се увери, че се чувствате добре в неговата компания.

След като човек обича, не се срамува да го покаже. Затова той ще ви покаже на целия свят. Ще се гордее с жената до себе си!

Ако един мъж е влюбен във вас, няма да се налага да го молите да ви обръща внимание. Той ще го прави винаги, когато може и ще бъде до вас, когато имаме нужда от него.

Искрено ще иска да знае всички неща, които са ви се случили през деня, защото той наистина е заинтересован да чуе за тях. Той ще иска да знае какво ви кара да се смеете и какво ви натъжава. Ще направи всичко възможно, за да върне усмивката ви и да ви накара да се чувствате добре.

Ако мъж е влюбен във вас, няма да се налага да го умолявате да не поглежда други жени. За него вие ще сте единствена и всички останали жени ще са без значение.

Освен приятелките му, които вие ще познавате много добре.
Той няма да направи нищо, за да ви накара да се съмнявате в него или в чувствата му към вас.

Ако мъж е влюбен във вас, няма да е необходимо да го молите да говори за чувствата си.

Той никога няма да се страхува да покаже чувствата си пред вас или да говори за тях, когато имате нужда от това.

Няма да е нужно да го молите да се отнася с вас с уважение, защото всичко това ще бъде негов приоритет и той ще го направи, защото вие сте най-важният човек в живота му.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments