Ако искате да научите много за един човек, просто влезте в жилището му. Гарантирано е!

Германските психолози, които изучават връзката между мъжете и жените, стигнаха до извода, че от състоянието на апартамента можете да научите много за неговия собственик.

Психолозите препоръчват жените, които за първи път прекрачат прага на къщата на своите избраници, да обърнат внимание на няколко нюанса, които ще помогнат да се избегне разочарование в бъдеще. Като се има предвид домашната обстановка, собствениците на апартаментите могат да се разделят на 5 категории.

В коя категория принадлежи вашият избраник?

  1. Рационалисти.

В апартаментите на такива хора винаги е чисто, нещата се събират на купчини и се подреждат на рафтове. В интериора доминират бели и черни цветове. Но такива „спретнати“ мъже са студени в отношенията.

  1. Колекционери.

Такива хора обръщат много внимание на дизайна на стаята и обичат да събират антики. Можете да опитате да изградите връзка с богат и горд мъж, но е малко вероятно да сте щастлива, тъй като е много вероятно той да ви счита за следващия си ценен експонат.

  1. Разсеяни индивидуалисти

Обикновено това са интелектуалци, които много обичат литературните произведения, следователно в къщата им винаги има много книги, списания, вестници. Мъжете харесват този тип жени, но обикновено не проявяват реципрочни чувства.

  1. Хаотични индивидуалисти.

В домовете на такива хора дрехите са разпръснати навсякъде, а диванът винаги е демонтиран. Такива хора прекарват по-голямата част от времето си извън дома и възстановяват реда само по празници, но въпреки това можете да изградите дълги и надеждни отношения с тях.

  1. Практици.

Хладилникът в къщата им винаги е пълен и всички стаи имат мека мебел, защото обичат комфорта и вкусната храна. Тези мъже не са конфликтни, в кариерата си не постигат особени височини, но се считат за отлични любовници.

Какво още да търсите

Американските психолози твърдят, че има още няколко неща, на които жените трябва да обърнат внимание, когато избират партньор за живота. Трябва да погледнете в гардероба и ако:

  • нещата са подредени на местата си – мъжете, които държат перфектен ред в гардероба, са много рационални, благоразумни и ценят времето си;
  • рафтовете са пълни със стари неща – мъже, които не се отърват от боклука, са вечни мечтатели, те правят грандиозни планове, но никога не ги реализират;
  • килерът е пълен с документи, писма, тетрадки и други различни дрънкулки – мъжете, които съхраняват такива неща в гардероба, са много затворени, чувствителни и уязвими, спомените им са скъпи, но предпочитат да мълчат за това.

Обръщайки внимание на тези нюанси, можете лесно да определите кой мъж е пред вас и дали да установите връзка с него.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments