Ако не можете да се откажете от нещо, това означава, че урокът ви не е приключил

Всичко се случва с причина …

Най-лесното нещо в живота е да се откажеш. Но какво ще кажете за свободата на духа? Вашата собствена свобода? Кога признавате, че наистина сте недостойни за работата, към която се стремите толкова дълго и упорито? Че не сте достойни за живота, който имате?

Всъщност, ако не можете да се откажете от нещо, това означава, че има към какво да се стремите, да научите още нещо.

Разбрах това веднъж и сега никога няма да го забравя. Истината, която гласи, че ако въпреки всички усилия и здрав разум се опитвате да се откажете от нещо и изобщо не можете да го направите, това не е случайно. Просто трябва да разберете нещо, да научите нещо. И бих го нарекъл Изцеление.

Истинското изцеление не идва просто така. Трябва да научите най-важното – да присъствате тук и сега. Никой от нас не може да предвиди какво ще се случи с него и какви ще са обстоятелствата. Но как реагираме на конкретно предизвикателство е лесно. Ние решаваме какъв ще бъде духът, настроението, паметта, страхът или любовта ни.

Вие изобщо не измисляте нова реалност! Научавате се на ново мислене. Възприятие. Изцелението е да се научим да ценим всеки опит и да разберем, че нищо в живота не ни е дадено просто така. Като бонус вие получавате вяра, че заслужавате и постигате повече.

Когато се разделиш с любимия човек и намериш нов, когато смениш старото си и отвратително място на работа с друго, когато заместиш стари идеи или вярвания с други, това не е всичко. Още не сте пуснали всички стари неща! Защо? Това означава, че трябва да приемете живота такъв, какъвто е, за да разберете себе си, да промените себе си. Станете по-добър и по-силен човек.

Защото такова нещо като загуба всъщност не съществува. Във всеки случай нищо на този свят не ни принадлежи. Дори телата ни в крайна сметка ще остареят и един ден ще бъдат погребани.

Факт е, че нещата, които всъщност са изчезнали от живота, но продължават да живеят в съзнанието ни, не са отишли ​​никъде. Те остават в нас. И не просто така, а за да се научите на ново възприятие, прошка и способност да живеете живот без привързаност.

Когато разберем тази най-голяма мъдрост, ще се научим да обичаме безусловно. Стигаме до тази точка на нашето духовно развитие, откъдето се открива достъп до целия спектър от емоции, усещания и опит.

Всичко в живота ни се случва с причина. Не забравяйте това!


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments