Ако пиете този домашен сок, ще забравите за рака

Горещо ви препоръчваме да опитате този домашен сок. Той е чудесен за пациенти с рак и също така елиминира необходимостта от химиотерапия.

Всичко, от което се нуждаете, са няколко органични съставки. Тяхната комбинация създава отлична формула, която предотвратява растежа на раковите клетки.

Морковите са богати на каротеноиди. Това са естествени антиоксиданти и имуномодулатори, които предпазват клетките от стареене и рак. Ако в диетата ви липсват каротеноиди, рискът от развитие на рак значително се увеличава.

Антиоксидантите предпазват клетките от увреждане от свободните радикали. Свободните радикали всъщност са единични електрони, които увреждат ДНК, поради което тялото не е в състояние да поправи щетите и създава идеалната почва за рак.

Каротеноидите и витамин А са чудесни за засилване на функцията на белите кръвни клетки. Това помага на имунната система да се бори с много инфекции и с рака.

Благоприятният ефект на бета-каротина за първи път е идентифициран през 40-те години. Към днешна дата има повече от 200 изследвания, които потвърждават положителния ефект на бета-каротина при лечението на рак.

Проучване в Швейцария през 1970 г. доказва, че мъжете с ниско съдържание на каротеноиди в кръвта имат по-висок риск от смърт поради рак. Това проучване се провежда 12 години.

Бета-каротинът също е в състояние да защити епителните тъкани като белите дробове, гърлото, пикочния мехур, червата и дебелото черво.

През 1989 г. специалисти от Университета във Вашингтон и изследователския център за рак на Фред Хатчинсън доказват връзка между високия прием на бета-каротин и намаления риск от рак на шийката на матката.

Друго британско проучване включва замразени кръвни проби от 5004 жени. Здравето на тези жени се следи няколко години. Изследването доказа, че жените, които не страдат от рак, имат 50% повече бета-каротин в кръвта си от жените, които са диагностицирани с рак на гърдата.

Магданозът укрепва имунната система, елиминира токсините, а също така предотвратява увреждането от свободните радикали. Освен това има мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Тази билка е богата на мощни флавоноидни съединения, които предлагат широк спектър от ползи за здравето. Ето някои от тези съединения:

Апигенинът и мирикетина предотвратяват образуването на тумори при лабораторни животни. Това се отнася и за рака на белия дроб. Флавоноидите са причината чесънът да се счита за химиопредпазна храна.

Императоринът и изопимпинелина предпазват от рак на гърдата, черния дроб и белите дробове.

Не забравяйте, че редовната употреба на този сок убива раковите клетки и регенерира тъканите без опасност от химикали.

Можете също така да пиете по чаша сок всеки ден, за да предотвратите появата на рак. Ако имате рак, пийте сокът по 3 пъти на ден, за предпочитане 4-5 месеца.

Съставки:

  • ½ връзка магданоз
  • 5 моркова
  • ½ портокал
  • 1 лимон

*За една порция.

Получаване:

Смесете съставките заедно в сокоизстисквачка. Не забравяйте, че това количество е достатъчно за една порция и трябва да приготвяте три дози на ден.

Винаги пийте прясно приготвен домашен сок.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments