Алое вера и вино за лечение на рак. Запишете си рецептата!

Алое вера и вино за лечение на рак

Вече съм на 78 години, но не бързам да умирам.

През 1985 г., след две операции, бях изписана от болницата и изпратена да умра у дома, но както изглежда още съм жива.

Както си лежах вкъщи, спомних си рецептата за лечение на цялото тяло, чиято основна съставка е алое. Приготвих рецептата по памет. Отрязах всички листа на две 4-5 годишни растения, измих ги, избърсах ги с марля, отрязах бодлите и ги пуснах в месомелачката.

Получих около 2 кг. Взех 3 кг мед и 2 бутилки вино. Всичко това се изсипва в чист емайлиран съд, разбърква се добре. Достатъчно количество за два трилитрови буркана. Затваря се добре и се увива в черен плат и се слага на тъмно.

След 10 дни извадих единия буркан, разклатих го и го пресипах в бутилки и започнах да пия по 1 супена лъжица три пъти на ден един час преди хранене.

Съхранявах бутилките в хладилника в тъмен плат. Приемах това лекарство дълго време и през октомври отидох за консултация. Оказа се, че съм качила 22 кг и съм напълно здрава.

Забележка: не поливайте алое вера в продължение на 5 дни, преди да го използвате. Използвайте червено вино 16-18 градуса. Сместа престоява в продължение на 5 дни. Приемайте по 1 чаена лъжичка за първите пет дни, след това по 1 супена лъжица поне за 2-3 седмици, но за предпочитане 1,5 – 2 месеца.

Важно е в първите дни пациентите да имат апетит. Същата смес в същата доза се препоръчва за лечение на белодробна туберкулоза, язви на стомаха, както и за психични разстройства и хронични заболявания на кръвта, женски неразположения, парализа, зъбобол и главоболие. Методът е универсален в борбата срещу хронични и остри лезии на стомаха, черния дроб, червата, сърцето. Може да се използва и превантивно.

Достатъчно за превенция:

алое – 350 гр.
мед – 600 гр.
вино – 350 мл.

На всеки пет години, откакто се излекувах, правя тази тинктура за превенция. Не бързам да умирам. Събирам различни лечебни билки, пия чай от тях и правя упражнения за 40 минути сутрин.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments