Ангел Караньотов ще става татко

Актрисата Аня Пенчева ще става отново мъжка баба.

След като преди година дъщеря й Пипи я зарадва с внук, преди дни и приятелката на сина и Ангел, Ива Русинова, разкри, че е бременна, пише Спортал. Това се случи по време на мотоизложение, където красивата дрифтърка позират наедрял корем до мотор.

”Тя е красива, тя е много силна, тя е леко дива, тя се опитомява трудно, тя те прави истински щастлив, тя всява респект, тя понякога е опасна, тя има няколко рекорда и няколко титли, а тя ще бъде майка на сина ни. Коледа наближава А и чудесата с нея!„, написа бъдещият татко.

25-годишният Ангел, републиканският шампион по мотоциклетизъм на писта в клас супербайк, изпраща една изключително успешна година не само в личен план. Преди месец той изрази пълното си задоволство от изминалия сезон и от работата си с екипа на Overdrive. Заедно те записаха пет поредни победи от седем старта.

2019-a беше една наистина успешна година за нас. Осигурихме си шампионската титла много преди края, тъй като имахме 38 точки преднина. Това беше както страхотно за мен, така и малко демотивиращо. Основната ми цел в последното състезание беше да завърша без инцидент и всички фенове и гости, които бяха дошли да ме подкрепят, да ме видят на почетната стълбичка. Много съм щастлив, че съм част от отбора на Overdrive Racing. През сезона успяхме да запишем няколко рекорда в състезателни условия, а освен това регистрирахме пет поредни победи от общо седем състезания. Имаме също така две втори места и седем старта от първа позиция.”


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments