Андреа и Кубрат Пулев отново заедно

Боксьорът Кубрат Пулев и певицата Андреа отново са заедно!

Ексклузивната новина беше потвърдена от фенове на фолкпевицата. Те забелязаха звездната двойка в Пловдив. Двамата пристигнаха в Стария град и отседнаха в местния грандхотел.

Кобрата прекара няколко дни в родното място на своя баща Венко. Претендентът за световната титла в тежка категория е главен организатор на галавечер, която ще се проведе на 14 декември. В зала „Колодрума“ на ринга ще се качи неговият брат Тервел, който ще премери сили с Дишон Уебстър.

Още при самото пристигане в града Пулев и Андреа се настаниха заедно с хотела. Докато боксьорът уреждаше бизнес дела, певицата направи бърза обиколка из магазинчетата във фоайето.

„Изглеждаше много щастлива и доволна“, твърдят свидетели, пише в. „България Днес“.

В специално интервю Кубрат Пулев разкри как изпитва сантименти към Андреа. Това се случи няколко седмици след официалната раздяла.

„Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек – изля душата си Пулев. – За да се съберем, трябва да има промяна в хората. Те трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко.“

Андреа първа обяви раздялата през лятото. Тя публикува енигматично съобщение в социалните мрежи.

Събирането на Кобрата и фолкпевицата съвпадна с ново начало за Андреа. През последните дни блондинката отново стана активна в инстаграм. Тя блестеше на купона за рождения ден на своята близка приятелка Николета Лозанова. Плеймейтката и гаджето й Ники Михайлов седяха до Андреа при последния мач на Кобрата в София срещу Хюи Фюри.

Андреа се е захванала да си върне топформата и се поти здраво във фитнеса. Близки на певицата разказват как тя е изпаднала в депресия след края на връзката с Пулев. Медиите допълнително жегнаха фолкаджийката със снимки, които показваха фотошоп манипулации в тежък за нея момент.

Андреа отново е истинска фурия с участия в дискотеки. Тя показа прекрасна форма в Студентски град, където продължи партито за рождения ден на Николета Лозанова.

Блондинката е поискала от своя мениджърски екип да напълни нейния график. Тя ще има ангажимент в новогодишната нощ и ще пее във Велинград. Този уикенд ще гостува в Сливен.

„Ако прекарат заедно Нова година, това е ясна индикация, че ще се съберат за постоянно“, гадаят фенове на Андреа.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments