Бактерии в стомаха: мощна смес от две съставки, която ги убива

Бактерии в стомаха – направете си лечебна смес от само две съставки

Голям брой хора страдат от бактерии в стомаха, което е много сериозно заболяване. Премахването на тези бактерии е доста трудно и това може да доведе до различни други заболявания.

За щастие, ние имаме естествено и ефективно средство, което се състои от две прости съставки, които могат да ви помогнат да премахнете бактериите. Както казахме, имате нужда само от две съставки: смокини и зехтин!

Според специалистите смокините са ефективно средство за лечение на много здравословни проблеми, включително запек, астма, висок холестерол, анемия, бронхит, хемороиди, стомашни проблеми и дори безплодие.

Смокините са отличен източник на калций и се препоръчват за хора, които са алергични към млечни продукти. Смокините могат да имат слабително действие поради високото съдържание на диетични фибри.

Освен това допринасят за отслабването. В допълнение, смокините са пълни с калий, омега 3 и омега 6, които могат да помогнат за регулиране на кръвното налягане и предотвратяване на коронарните инфаркти.

Смокините съдържат витамин С, който може да изсветли тена на кожата, както и антиоксиданти, които могат да подобрят състоянието на вашата кожа.

Основни съставки:
40 броя висококачествени сушени смокини
зехтин

Приготвяне:
Поставете сушените смокини в буркан и изсипете зехтин към до върха на буркана. Оставете да престои 40 дни, за да може смокините да поемат много зехтин.

Трябва да приемате по една смокиня преди всяко хранене. За кратък период от време ще забележите значителни подобрения!


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments