Баща на 8-годишна дъщеря споделя как да бъдете най-добрият татко

Не е важен броят години в живота ви, а качеството му. Това е житейското мото на Майкъл Мичъл, прекрасен съпруг и грижовен баща, който има свой блог. В блога си Майкъл споделя вижданията си за бащинството, както и някои съвети за мъжете, които искат да бъдат най-добрите бащи за своите дъщери. Обърнете внимание на 20 от правилата на Майкъл, които всеки баща трябва да следва.

1. Обичайте майка й. Когато порасне, тя ще се влюби и ще се омъжи за някой, който се отнася с нея по начина, по който се отнасяте с нейната майка.

2. Сладоледът опрощава много грехове. Научете любимия й вкус.

3. Ценете всеки момент, в който сте заедно. Скоро общуването с баща й няма да бъде неин приоритет. Животът се случва много бързо. По-добре го ценете, докато можете.

4. Кажете й, че е красива. Кажете го отново и отново. Понякога анимационен филм или списание за красота ще се опитат да я убедят в противното.

5. Да й позволите й да се качи на раменете ви е чиста магия. Правете това, докато все още имате здрав гръб, а тя все още е малка.

6. Никога не пропускайте нейния рожден ден. След 10 години тя няма да помни какъв подарък сте й дали. Ще помни, ако не сте били там.

7. Появете се,  когато има нужда от вас.

8. Днес ходи на училище. Утре ще е в университета. Докато мигнете.

9. Научете се да й се доверявате. Дайте й повече свобода, докато стане по-голяма. Тя ще отговори на очакванията, които сте поставили към нея.

10. Кажете й, че винаги може да се прибере у дома.

11. Малко неща в живота са по-успокояващи за плачещо момиче, отколкото ръката на баща си. Никога не забравяйте това.

12. Вероятно ще иска да легне до вас след кошмар. Това е добре.

13. Някъде между 3-годишна възраст и 6-ия й рожден ден тя ще ви помоли да се ожените. Отхвърлете предложението нежно.

14. Оставете я да се оваля в тревата. Това е добре за душата й. Не е лошо и за вашата.

15. Ако майка й я запише на уроци по плуване, можете да влезете и вие в басейна. Не се срамувайте от това, ако вътре няма други бащи. Това е техен проблем.

16. Научете я как да сменя гума. Уверете се, че тя все още ви се обади, когато трябва да я смени за първи път.

17. Танцувайте с нея. Започнете, когато тя е малко момиченце и дори бебе. Не чакайте нейния сватбен ден.

18. Купете й същите маратонки като вашите веднага щом започне да ходи. Тя няма винаги да иска да носи същите обувки като баща си.

19. Разбира се, че изглеждате смешно, когато играете различни игри с нея, но ги играйте въпреки това.

20. Винаги бъдете тук. Дружете и бъдете заедно. Недейте просто да седите, докато тя добавя години към живота си… добавете живот към нейните години.

loading…

Коментари


Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments