Виж как се промениха любимите ни актьори и актриси от емблематичните сериали

Всяка година излизат все нови и нови телевизионни сериали. Днес има толкова много проекти за всеки вкус, че е просто невъзможно да загледаме всичките. И въпреки това когато пуснем някой стар сериал, който сме гледали няколко пъти, изпитваме доза умиление.

В същото време, дори в началото на 2000-та година пускането на следващия ситком бе истинско събитие и основните герои, се превръщаха в истински идоли.
Решихме да се отдадем на малко носталгия и да си спомним популярните телевизионни предавания от онова време и да надникнем как са се променили към днешна дата любимите ни актьори.

Дженифър Анистън, Лиза Кудроу, Кортни Кокс

Поредицата „Приятели“ стартира през 1994-та година. За 10 години от съществуването си са заснети общо 10 сезона. Ситкома успешно е показан в различни страни по света и има милиони фенове, които следиха с интерес живота на 6-мата главни герои.

Кайл Маклаклан


През 1990 година бе показан 1-ви епизод от проекта „Туин Пийкс“.

Люси Лоулес – „Зина принцесата войн“

Блейк Лайвли – „Клюкарката“

Тази тинейджърска драма направи своята премиера през 2007-ма година. Интересното е, че първоначално са планирали до поканят Линдзи Лоан за главната роля, но в крайна сметка триумфира Лайвли.

Памела Андерсън

Първият епизод на сериала „Спасители на плажа“ е излъчен през 1989-та година. Сериалът продължи повече от 10 години и влезе в книгата на рекордите на Гинес като най-гледаното телевизионно шоу, привличайки над 1,1 милиарда аудитория. Несъмнено главната звезда на проекта беше 22-годишната Памела.

Ким Катрал


От 1998-ма година до 2004-та този проект зарадва и вдъхнови огромен брой жени в целия свят. Един от най-поразителните персонажи бе Саманта, изиграна от Ким Катрал, която наскоро навърши 64 години.

Лиза Еделщайн – „Доктор Хаус“

Първият сезон от поредицата за гениалния лекар и неговия екип излиза през 2004-та година. Много бързо придобива широка популярност по цял свят. Проектът е завършен през 2012 година, през това време успява да влезе три пъти в рекордите на Гинес.

Джим Парсънс – „Теоргия за големия взрив“


Поредицата излиза през 2007 година, а последният сезон през 2019-та. Само за 12 сезона бяха пуснати 279 епизода. Шелдън Купър в изпълнение от Джим Парсънс става безспорна звезда, оценен е с 4 награди Еми.

Джош Раднор – „Как се запознах с майка Ви“


Сериалът продължи цели 9 сезона. Сега Раднор е на 46 години.

Джилиан Андерсън – „Досиетата Х“


Сериалът продължи от 1993 до 2018г, а през 90-те именно той стана основният телевизионен проект в жанра за научната фантастика.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments