Винаги ще имаш пари в портфейла ти, ако спазиш този закон на парите

Уморихте се да броите всяка стотинка? Опитайте се да се промените коренно …

Уморени сте от постоянно спестяване и живеене в режим на оцеляване? Покупките ви се ограничават до скромен списък от първа необходимост? Уморихте се да дърпате каишката от заплата до заплата? Време е да направите промяна и да оставите Вселената да ви даде това, което наистина заслужавате.

Всички ваши желания ще се сбъднат и детето ви ще има нов компютър, ще имате нова рокля или костюм, съпругът ви ще има дългоочакваната кола и ходенето в ресторант ще стане обичайно.

Ефективността на този метод става очевидна буквално веднага, а простотата на неговото прилагане е достъпна за всички, включително и за децата. За да може всичко да работи точно по предназначение, трябва да намерите безлюдно място, където никой не може да ви спре.

Необходима е абсолютна усамотеност и фокус върху това, което искате да постигнете – парите не обичат шума! Вашите мисли трябва да бъдат искрени, а думите проникнати със сериозно отношение и отговорност. За иззвършването на ритуала ще ви трябва канцеларски ластик.

По-добре е да вземете ластик, който вече е използван за съхранение на пачки пари. Но ако няма откъде да го вземете, купете нов от магазина и го поставете до голяма банкнота за известно време. Факт е, че всяко нещо има способността да поеме част от енергията върху себе си и да я пренася в бъдещето.

Хванете портфейла си с ластичето толкова пъти, колкото позволява то. Просто не прекалявайте – скъсаното ластиче не означава, че не можете да опитате да повторите ритуала отново, но и това не обещава нищо добро!

Вземете портфейла в ръка и кажете думите: „Ратегнете портфейла ми, като този ластик. Нека влязат в него банкноти – и големи, и малки. “ Ако след произнасянето на тези думи не сте почувствали вътрешно, че сте го направили с дължимата строгост, по-добре ритуалът да се повтори отново. Сега извадете ластика и го сложете в един от джобовете на портфейла. По правило ефектът се наблюдава само веднъж, но за да по-сигурен резултат, можете да повторите това действие няколко пъти.

Powered by Facebook Comments