Внезапно: Известни личности, които се появиха в популярни филми! Забеляза ли ги?!

Може би ти е правило впечатление, че в популярни филми, сериали, има малка сцена с популярни и обичани личности. Целта на подобна поява на екрана е да внесе вълнение, грация и спонтанност в сюжета на филма. И без никакво съмнение, можем да кажем, че в повечето случаи успяват.

Кийт Ричардс в Карибски пирати – На края на света 2007 година


В интервю Джони Деп, главният герой на Карибски пирати, разкри, че бил вдъхновен от Кийт Ричардс, когато се е опитал да развие характера на капитан Джак Спароу, с който доби още по-широка популярност. Ето защо представянето на Ричардс като баща на Спароу е било напълно очаквано и много важно. Ето защо Ричардс влиза в ролята на Тиг Спароу и носи облекло, подобно на това на сина му.

Бил Мъри в Зомбиленд 2009


В този филм известият актьор Бил Мъри се появява като своя собствена зомби версия. Първоначално тази сцена е била предназначена за актьора Патрик Суейзи, но за съжаление той не успява да я изиграе, поради заболяване. Актьорът почива същата година. Продуцентите трябваше да потърсят друга опция и затова Мъри приел предложението им.

Майкъл Джексън в Мъже в черно 2


Кралят на попа направи кратка сцена в известния и обичан филм „Мъже в черно“. Сцената в която участва, е направена специално за него.

Майк Тайсън в Последния ергенски запой


Бившият боксьор Майк Тайсън се появява във филма Последния ергенски запой. Главните герои крадат любимия домашен любимец на Тайсън, първоначално в обтегнати отношение, в последствие се сприятеляват.

Брад Пит в „Дедпул 2“


Този толкова известен и обичан актьор се появява само за няколко секунди на екрана на хитовия филм. Това е най-кратката му роля в цялата кариера.

Мартин Скорсезе в „Пазителят на времето“ 2011 година


В този очарователен филм можем винаги да видим кратки сцени с известни личности. В една от тях се появява самия режисьор на филма – Мартин Скорсезе. Той е облечен като фотограф от онова време, много важна роля, като се има предвид, че фотографията е и началото на кинематографията.

Памела Андерсън в Борат


Борат е нелеп казахтанец, който е напълно обсебен от актрисата и модел Памела Андерсън. Ето защо той отива на събитието, където Памела разписва книгата и се опитва да я отвлече и заведе в роден Казахстан. Тъй като сцената е била толкова реалистична, много хора повярваха, че това наистина се е случило и че Борат наистина е взел актрисата на сила. Истината е, че Саша Барон Коен, актьорът, който играе Борат каза, че това е било планирано предварително.

Ед Шийрън във филма „Вчера“ 2019


Певецът и композитор Ед Шийрън изигра малка роля във филма. По време на появата си той е впечатлен от текстовете на песните, написани от главния герой и активно разговаря с него. Това е най-дългата му поява до момента в киното.

Джъстин Бийбър в Зулендър 2


Едно много очаквано участие от страна на Бийбър във филма. Във филма можем да видим актьора, който играе самия себе си, срещу група опасни мотористи.


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments