Внучката на Тодор Колев очаква първото си дете

Началото на годината беше изключително щастлива за актрисата Теодора Кулевавнучката на големия Тодор Колев.

Прeз януaри Тeoдoрa ce oмъжи зa приятeля cи Джoуceф Гууд и oттoгaвa живee c нeгo в Лoндoн. Имeннo зaтoвa тя нaпуcнa и хитoвия бългaрcки ceриaл „Oткрaднaт живoт“.

Младото семейство е избрало за свой дом Лондон пред София и екранната д-р Албена Войнова, макар и рядко, качва по някоя и друга снимка от британската столица.

Голямата новина обаче е друга. Теодора Гууд е в очакване на първото си дете. Вижте в канала „Красивите българки“ във vbox7:

Новината беше споделена, някак между другото в статус във Facebook на съпруга ѝ.

Тя е потвърдена и от самата Теодора пред „България днес“, като е конкретизирала и кога ще се появи бебчето –  то се очаква в края на януари 2020 г.

Теодора завършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ в класа на проф. Ивайло Христов. Когато решава да учи в академията, тя кандидатства, без никой да знае за родството ѝ с Тодор Колев.

Едно копринено шалче с изрисувани малки тенис ракети, което той ми донесе от Австрия. Не го нося обаче, стои вързано вкъщи на една лампа. Също така си пазя една златна монета, кръст, който той ми е купил от сергия във Венеция, едно дървено човече„, разказа преди време за дядо си пред сп. „Ева“ актрисата.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments