Всичко, което трябва да знаете за зодия Лъв

Лъв е петият от дванадесетте зодиакални знака, вторият представител на огнените зодии. Той е един от най-силните знаци и този, който никога не остава незабелязан. Представителите на тази зодия се славят с великодушие, открояват се от тълпата, но понякога могат да бъдат прекалено лицемерни и вглъбени в себе си. Те често искат цялото внимание за себе си и стават много ревниви, ако не го получат. Ето няколко отличителни признака, по който можете да познаете зодия Лъв:

Те са много състдарателни и щедри. Обичат да помагат на хората около тях и доста лесно прощават пегрешенията на околните, освен ако не са ги приели прекалено лично. Живеят в настоящето и не са злопаметни, особено ако във взаимоотношенията им останалите хора ги уважават.

Представителите на тази зодия са индивидуалисти, обичат да са различни от останалите и по този начин винаги се открояват от тълпата. Творческият подход им е присъщ, което неизбежно ги прави център на вниманието. А те обожават да са под светлините на прожекторите.

Имат подход към останалите хора, особено към децата. Могат тотално да променят мисленето на някого само с няколко думи. Те обичат да имат власт над останалите, което доста често разрушава взаимоотношенията им.
Предпазват близките си. В компанията на Лъв винаги ще се чувствате защитени. Те отстояват позицията на приятелите и семейството си и винаги стоят плътно зад тях. Когато стане въпрос за близки хора те са готови на всичко, за да ги накарат да се чувстват обичани и спокойни.
Те са много директни. Когато нещо не им харесва го казват на момента без никакво колебание. Лоялни са и не биха го казали или обсъдили пред други хора, но ако сте достатъчно близки определено ще ви кажат всичко в очите.Много силни лидери и играчи са. Когато стане въпрос за водач, представител на зодия Лъв определено би бил един от най-добрите избори.Те са много решителни и винаги постигат целите си, за това могат успешно да бъдат лидери.

Лъвът, роден в периода 23 юли – 22 август, е известен като гордият, леко егоцентричен знак на Зодиака. Лъвът е огнена зодия и поради то…

Лъвовете са истински приятели. Когато стане въпрос за приятелство, те определено са много всеотдайни. Дават всичко от себе си, за да са добре хората около тях, защитават ги и винаги са до тях в трудните им моменти.Изискват много внимание, държат винаги да бъдат изслушвани и никога пренебрегвани. Когато има човек до тях той трябва постоянно да се интересува как са, защото при липса на внимание се обиждат, а това може да доведе до сериозни конфликти в отношенията.

Понякога са доста странни и се затварят в себе си, за да съберат мислите си. Има моменти, в които им е нужно време, за да премислят нещата и да решат как да постъпят.

Понякога са доста суетни и държат много на външния си вид, стараят се да са перфектни във всяко едно отношение.

Обикновено признават грешките си. Доста трудно приемат факта, че са сгрешили, понякога дори драматизират, но винаги признават, ако според тях имат някаква вина.

Началото на годината ще бъде всичко друго, но не и скучно за вас. Ако имате планове за първите две седмици на периода бъдете готови за …

Имат много силна воля и са страшно упорити. Винаги са настроени оптимистично и вярват, че всичко което имат за цел, ще се случи. Те не се примиряват с реалността и до последно се борят с нея, само и само да постигнат целите си. Трудно се предават и дълго време преживяват пораженията си.

Powered by Facebook Comments