Във фамилия се родиха три двойки близнаци след като семейството се нанася в странна къща

Чували ли сте, че в някои къщи се случват странни неща и имат странни истории. Всеки си казва, че не вярва в такива неща.

Сега ще ви разкажа една история, която намерих в StoryBlend, която е меко казано странна.

„Моето семейство живееше в наистина стара къща, малко на север от Лондон. Преди време там често е спирала Кралица Виктория, когато пътува в региона. Разказвали са ми като малък, че чичо ми не вярвал в духове и призраци. Винаги казвал „Глупости!“, когато чувал някаква история.

Когато си спал един път в къщата обаче, той се събул и видял как от края на леглото някой го наблюдава. Мъж в стара армейска униформа. Замръзнал за няколко секунди, изпаднал в паника. Светнал лампата и мъжът изчезнал.

Отказал да спи в стаята повече в продължение на доста време. По-късно става ясно, че мъжът, който е видял е предишен собственик на дома. Върнал се от фронта и намерил жена си да му изневерява. Ядосва се толкова, че се налага жена му да подаде сигнал срещу него.

Разказва се, че взел двете си момчета, близнаци, излязъл в градината отзад. Тръгнали към гората и повече не намерили никой от тях.

Знаете ли кое е най-странното? Че откакто семейството ми се е нанесло в този дом, чичо ми има близнаци, майка ми има близнаци и братът на чичо ми (който притежава част от имота) също има близнаци. И трите двойки близнаци са момчета.

А налудничавото е, че когато децата си играели близо до гората, казват, че са чували смеха на две момченца. Не могли да ги видят. Тогава не са знаели историята на къщата и са си мислили, че са други деца.“


Източник: www.istinskiistorii.com

Powered by Facebook Comments