Господ не може да бъде навсякъде, затова е създал майката

Господ не може да бъде навсякъде, затова е създал майката

Тази поговорка вдъхновява милиони души по света. Но нима не е вярна? Нима Бог наистина не е дарил всяка майка с особен дар и мисия?

Работата на майката често е определяна като най-трудната на света. За всеки от нас майката е място на сила и безопасност, защот тя ни спасява от много проблеми още преди те да се появят на хоризонта. Майката никога не с еоплаква от своите проблеми и винаги е готова да ви изслуша.

Любовта на майката е нещо, което не може да се опише с думи.

Състои се от дълбока преданост, саможертва и болка. Тя е безкрайна, безкористна и всеобхватна, и нищо не може да я унищожи. Майчината любов към нейното дете е най-чистата. Тя не изисква думи, защото при всеки майчин акт, жест и дъх се усеща, че това е наистина истинска любов.

Този човек ти е дал живот и те обича безусловно. Любовта на майката е безценна и винаги ще съществува. Нейните грижа и топлина са като красива роза, на която не е съдено да изсъхне.

Майките са с нас не само в радостните дни, но и в най-тъжните, най-неудачните и тежки; те са до нас, за да ни избършат сълзите и да ни накарат да се усмихнем.

Нищо не може да замени майчината прегръдка. Вече съм на достатъчно много години, но все още продължавам да се вкопчвам в мама и тя ме прегръща така, сякаш пак съм малкото и крехко момиче, което бях преди.

Тя винаги е до мен, за да ми дава съвети и да ме подкрепя. Нейната храна е най-вкусна. Дори с рецептите на майка ми, не мога да готвя по начина, по който тя го прави. Тази невероятна жена е перфектна по всякакъв начин (дори въпреки някои недостатъци) и не мога да опиша колко съм щастлива, че тя е моя майка.

Благодаря ви, майки, че винаги поставяте семейството си на първо място и се грижите децата да имат всичко необходимо. Но, моля ви, не забравяйте за себе си. Вие сте най-важната ценност на вашите близки хора. Винаги помнете колко сте красиви, мили, искрени и специални. И дори да ви благодарим по хиляди пъти на ден, това все още няма да е достатъчно.

loading…

Коментари

Източник: webmiastoto.com

Powered by Facebook Comments