Денят е белязан с неизвестни сили и кармични срещи

Луната е в знак Водолей от 03:55ч до 12:33ч на 11 юни

Подсъзнателно хората се стремят към свобода, промяна. Интересите се насочват към новото, интересното, необичайното. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, така че е по-лесно да се вярва в приказки и чудеса. Луната носи различни изненади, срещи с различни хора.

В това време практически е безполезно да се разчита на разума. Рутинната работа не се отразява добре. Хората сега стават по-чувствителни и нервни, но доброжелателни. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 18 лунен ден до 00:33ч на 10 юни (от 23:51ч на 8 юни)

Енергията на този лунен ден е пасивна. За някои хора този период ще бъде по-тежък. Лесно можете да се попадне под чуждо влияние или да се появи желание да се подражава на някой друг, да се следват чужди мисли и идеи.

Денят не е продуктивен период за бизнес – нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Добре би било да се опитате да се погледнете отстрани и обективно да оцените своите лоши постъпки и мисли, да се откажете от всяко тщеславие и егоизъм. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават тайни препятствия, които се опитват да го “вкарат” в правия път. Случващите се събития през този ден се явяват като огледално отражение на нашата същност, нашите помисли и постъпки.

Добре е да бъдете справедливи, да оказвате подкрепа, помощ, защита на нуждаещите се! Утре може да се озовете вие в това положение.

По малко трябва да се спи, иначе може да се почувствате като разбити. Противопоказно е да се пуши и пие алкохол през днешния ден. Препоръчва се вегетарианска диета. Добре е да гладува, да се прави парна баня, сауна, масаж, почистване на кожата, процедури по подмладяване. Уязвими са бъбреците, които сега са отслабени. Могат да се появят кожни проблеми.

Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да запалите да гори свещ. Нека около вас да има повече светлина!

18-ти лунен ден може да стане много тежък период за семейните отношения. Всички трябва да проявят максимум спокойствие и тактичност, за да не се даде възможност да се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна.

Сексът е допустим, но трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Може да се наблегне повече на еротичния масаж, отколкото на сексуалния акт. Внимавайте любовната игра на телата да не се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност.

Подстрижката активизира вашата енергия. Оздравителният процес е насочен най-напред към отделителната система и носоглътката. Засилва вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот.

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

21 слънчев ден – Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Добре е да се занимавате с енергийно лечение. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината. Срещите с хората днес може да са кармични. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments