Детектор на лъжата: как всеки зодиакален знак ще премине през него

Овен
Той бързо открива истинските си мисли дори без помощта на детектор на лъжата, защото Овен не е способен на хитри манипулации. Когато лъже, собственото му тяло го издава: лицето му се зачервява, дланите се изпотяват и се появява суетене. Овенът не е най-добрият лъжец.

Телец
Телецът ще се опита да избегне открити лъжи, като предпочита да мълчи и да остави въпроса неразказан. Задавайки пряк въпрос на този знак, можете да получите категоричен, но не напълно верен отговор, защото този знак може да лъже добре.

Близнаци
Той ще заблуди най-добрия детектор на лъжата без никакви затруднения, защото представителите на това съзвездие искрено вярват в лъжите си. Почти невъзможно е да ги хванете, защото те знаят какво и кога да кажат.

Рак
Той не обича да лъже или изневерява. Ако Ракът се окаже свързан с детектор на лъжата, той ще се притесни, не защото лъже лошо, а защото смята, че лъжата е под достойнството му. Ракът смята лъжата за най-ужасното нещо на света.

Лъв
Лъвът рядко се заблуждава, само по необходимост, но той ще води всяка машина, която изчислява измамата. Лъвът ще рисува цветно несъществуващи ситуации, ще измисля фини дребни неща и ще разказва дълго и честно за нещо, което никога не се е случвало.

Дева
Нито един детектор на лъжата няма да „хване“ Дева, която е измамила, тъй като този знак има отличен контрол върху тялото си. Девата лъже перфектно, искрено гледайки в очите на събеседника. Девите наистина могат да се тестват на детектор на лъжата и въпреки всичко ще излязат чисти.

Везни
Везни могат да излъжат доста умело, защото имат добро въображение. Хващането на Везни не е лесно, защото в подсъзнанието си този знак е в състояние да изгради различна реалност.

Скорпион
Притежавайки равнодушие и спокойствие, Скорпионът ще може да заблуди дори детектор на лъжата. Този знак перфектно контролира подсъзнанието си, никога няма да се предаде с езика на тялото си.

Стрелец

Опитвайки се да лъже, Стрелецът веднага ще разкрие хитростта пред другите, защото предпочита откритостта и истината пред лъжите и хитрите трикове. Дори и с голямо желание да скриете истината, измамата на Стрелец веднага ще излезе наяве. Стрелецът предпочита да говори открито.

Козирогът
Козирозите не обичат да лъжат, но ако е необходимо, благоразумието и равнодушието ще им помогнат да излъжат, докато изглеждат като най-честния човек на света.

Водолей
Големите мечтатели и изобретатели, представителите на зодия Водолей често разкрасяват реалността, за да постигнат желаните от тях цели. Те са опитни измамници, но използват лъжата само при необходимост.

Риби
Рибите често мамят, но лъжите им също бързо се разкриват. Те ще бъдат разкрити веднага щом седнат на детектор на лъжата.


Източник: www.lifetime.bg

Powered by Facebook Comments