Диета “5 билки”: елиминира 5 кг излишно тегло за 5 дни

Диета “5 билки” – отслабвате бързо и трайно

Отслабването вече не е сложна математическа задача по изчисляване на калориите. Загубата на няколко килограма е напълно достатъчна, за да изглеждате по-стройни и да се чувствате по-уверени.

Всеки процес в организма зависи от храненето. Естествено, отсъствието му ще ви помогне да постигнете целта си – минус 5 и минус 10 кг, но веднага щом се върнете към нормалната диета, ще върнете и килограмите си след седмица. Затова сме подготвили за вас уникална диета с 5 билки. Комбинирането на определени продукти с лечебни растения за дълго време ще ви накара да забравите за килограмите.

Билки за отслабване
В този списък всички билки са известни с полезните си свойства: невен, лайка, шипка, зелен чай, жълт кантарион.

Ден първи: Зелен чай и ориз
Подобно на много диети и тази започва с прочистване на организма. За целта сварете 200 г ориз и го разделете на 5-6 порции, които трябва да ядете през деня и да пиете зелен чай.

Зеленият чай облекчава подуването, премахва излишните соли. Един ден е напълно досстатъчен. Оризът в този случай действа като абсорбиращо вещество. Той абсорбира чая и насърчава ефективното усвояване.

Втори ден: невен и извара
Друг начин за отстраняване на токсините от тялото и повишаване на тонуса. Отварата от невен се смесва със нискомаслено мляко едно към едно. Тази смес има благоприятен ефект върху чревната флора благодарение на лактобацилите.

Разпределете половин килограм извара на 5-6 порции и подобно на ориза, яжте през целия ден, като с всяка порция пиете чаша от билковата напитка.

Трети ден: лайка с мед и овесени ядки
Научно доказано е, че кортизолът – хормонът, който се произвежда по време на стрес – влияе на теглото. Отварата от лайка действа като успокоително, което нормализира нервната система. Пийте чай от лайка с мед. Медът съдържа толкова много полезни вещества, че една лъжица е достатъчна, за да замести опаковка витамини.

Овесът с основание се твърди, че е най-здравословната зърнена култура и са ви необходими само 250 г на ден.

Четвърти ден: жълт кантарион и каша от елда
Жълтият кантарион е полезен за всички като средство за подобряване на метаболизма. Той също намалява апетита – основният враг по време на диетата.

Кашата от елда е най-диетичната каша, така че тя често може да бъде намерена в диетичното меню за отслабване. Сварете 200-300 г за целия ден и разпределете на 5-6 приема.

Добавяйте и парче лимон към чая.

Ден пети: шипки и ябълки
Този чай изгаря мазнини и притъпява чувството на глад.

Ябълките повишават киселинността в стомаха, докато шипката я намалява. Тъй като ябълките са нискокалоричен продукт (около 50 kcal на 100 г), отслабването с тях винаги дава резултат. 1 кг ябълки и 5 чаши чай от шипка и ще тежите с няколко килограма по-малко.

Не бързайте да повтаряте диетата веднага! Можете да я спазвате веднъж на месец и половина.


Източник: fun.9999999views.com

Powered by Facebook Comments