Дневен хороскоп за 10 април 2020

В петък ще бъде важно за вас да проявите повече разбиране и толерантност към думите, мнението или желанията на хората, с които днес ще имате контакт. Това ще бъде важен ден за изграждане и развитие на нови и стари приятелски отношения.

През този ден ще следите здравословното състояние на хора, които познавате и които имат сериозен проблем, или които са в болнично заведение. Възможно е да проявите по-сериозно отношение към развитието на епидемичната ситуация по света.

В професионален план денят вещае неприятни новини или ситуации, които ще създадат притеснения у вас или у вашите колеги. Хубавото е, че днес ще можете да приключите с ваш стар ангажимент или отдавна дадено обещание. Може да се върнете към ваша стара идея и да се опитате да я реализирате отново на база новите обстоятелства в живота ви.

Този ден ще бъде благоприятен за развитието на ваши планове свързани с дете, особено ако то е родено под знака на Рак, Скорпион или Риби. Ако имате финансови отношения с човек, който живее в друг град или държава, бъдете много внимателни и се пазете от измама или грешки.

Овен

Утрешният ден ще блести с особен успех за Овните. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Телец

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Близнаци

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. С малко пари можете да постигнете много. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Рак

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Лъв

Петък не е еднозначен ден за Лъвовете. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Петък е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Дева

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Везни

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Обърнете внимание и на хората в дома си. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Скорпион

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Стрелец

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Козирог

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Водолей

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Харчите пари за лични неща. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Бъдете борбени.

Риби

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Утре е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина.Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments