Дневен хороскоп за 11 септември 2020

В петък успехите или неуспехите ви ще зависят от собственото ви самочувствие. Помнете, че днес това е много важно. Не надхвърляйте собствените си възможности, но и не бъдете неуверени или несигурни. Слушайте какво ви говорят другите, но вземайте собствени решения.

Днес е важен баланса между това, което идва отвън към вас и това, което носите вътре в себе си. Комфортът в дома и на работното ви място ще имат важно значение. От вас ще зависи да си ги осигурите. Ако имате дразнител, най-доброто лекарство е да го игнорирате.

Важните неща днес са свързани с това да направите щастливи хората около вас, но да съумеете да създадете радост и на самите себе си. Ако не успеете да реализирате някои ваши планове днес, значи те нямат бъдеще или се нуждаят от преработка, от промяна в концепцията си. Не бързайте да се ядосвате на всичко, което ви казват или получавате като информация. Събитията се променят, обстоятелствата също.

Овен

През този ден не задавайте прекалено много въпроси. Това може да изглежда подозрително и като проява на липса на възпитание.

Телец

Днес ще може да се запасите с необходимата доза оптимизъм и търпение. Тези качества ще са ваши верни другари в близките дни.

Близнаци

Днес потърсете експертно мнение, ако ви предстои решаването на въпрос, свързан с ремонтна дейност. Не проявявайте инициатива.

Рак

През този ден ще имате необикновено вдъхновение. Бъдете щедри към себе си, като реализирате идеите си.

Лъв

Днес не се осланяйте на късмета си. Здравият разум и логиката са единствените неща, на които трябва да вярвате.

Дева

Днес не търсете съчувствие у случайни хора. Може да се окаже, че положението ви съвсем не е толкова отчайващо, колкото ви се струва.

Везни

През този ден не поемайте допълнителни задължения, дори ако ви помоли близък човек. Рискувате да се натоварите прекалено.

Скорпион

През този ден рискувате да се разприказвате прекалено много. Може да издадете свои тайни намерения или други факти, които не бихте искали да се знаят.

Стрелец

Днес ще може да се опълчите срещу дълго търпяна несправедливост. Бъдете категорични в мнението си.

Козирог

През този ден не забравяйте за приятелите си и това, което са направили за вас. Време е за отплата.

Водолей

Днес ще бъдете изключително щедри. Не се колебайте да помогнете с помощ там, където бихте могли да го направите.

Риби

Този петък ще изпитате много противоречия. Изследвайте мислите си, но не предприемайте действия. Бъдете разумни.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments