Дневен хороскоп за 12 декември 2019

В четвъртък ще ви се наложи да приключите с някои ангажименти или да се откажете от предварително дадени обещания. Каквото сте успели да направите досега, това е. От утре нови задачи и нови цели ще ангажират вниманието ви.

Днес ще бъде добре да обмислите честно причината за проблемите или недоразуменията, които възникват в любовния ви живот. Само така от утре ще можете да разчитате по-добрите вибрации да ви дадат и по-добри възможности.

В четвъртък затруднение ще възникне във финансови действия с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете родени под огнените знаци Лъв, Овен или Стрелец ще имат битови проблеми за разрешаване или повече домашни задължения.

Днес особено внимание ще изискват финансовите ви дела, дори те да са свързани с ваши приятели. 

Овен

Това е ден, в който ще получите повече, отколкото очаквате. Важно е да дадете също толкова, ако не и повече.

Телец

През този ден ще ви се наложи да свършите нечия друга работа. Не се ядосвайте много и вие ще имате нужда от помощ някога.

Близнаци

Това е ден, в който ще може да изпъкнете. Не се отклонявайте прекалено от предварителната си цел, за да не се объркате. 

Рак

Днес не се колебайте да споделяте полезния си опит. Няма да повярвате каква услуга може да направите по този начин на ваш близък човек.

Лъв

Днес бъдете по-уверени в постъпките си. Идеите ви ще се приемат с лекота. Щом носят позитиви за всички, значи всичко е наред.

Дева

Този ден е добър за преговори с хора, които не познавате много добре. С някои от тях може да възникне чудесно приятелство.

Везни

Денят може да ви подтикне към доброволческа дейност. Не се колебайте да участвате с всичко, което може да си позволите.

Скорпион

През този ден бъдете по-смели. Някой иска да чуе мнението ви, защото държи на него истински. Горе главата!

Стрелец

През този ден не насилвайте нещата. Всъщност едва ли ще ви остане време за това. Действията ви ще са плодотворни.

Козирог

През този ден най-удачно за вас ще бъде да заемете водеща позиция. Не се подлъгвайте по обещания, особено ако са далеч във времето напред.

Водолей

През този ден ще бъдат подложени на изпитание нервите ви. Ако се подадете на напрежението може да загубите важна вещ или позиция в дадено общество.

Риби

Денят е благоприятен за всякаква научна и изследователска дейност. Имайте повече вяра на себе си и не се стеснявайте да споделяте идеите си. 


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments