Дневен хороскоп за 12 декември 2020

Събота е ден за подреждане на новите ви планове и ангажименти преди Коледните празници. Все още имате време да пренаредите ангажиментите си, да организирате подаръците си и разумно да направите някои покупки, без да ощетявате бюджета си.

Днес обмисляйте добре информация, предложения или покани, които сте получили в семейството си. На кои трябва да отговорите? На кои трябва приоритетно да обърнете внимание? Кои са незначителни или несериозни и не бива да си губите времето с тях?

Днес мнозина ще се ангажират с празник или специално преживяване свързано с близък приятел.

Овен

Денят не е подходящ за отстъпки. Каквото имате да кажете го кажете и отстоявайте мнението си.

Телец

Очаква ви прекрасен ден, който ще се радвате на вълшебството на приятелството. Вечерта очаквайте приятна изненада от страна на половинката ви.

Близнаци

Това е ден, в който някой може да се опита да нарани самочувствието ви. Не позволявайте подобни атаки. Приемете ги мъдро и с усмивка.

Рак

Очаква ви наситен ден, изпълнен с много постижения. Ще трябва да пожертват свободното си време за работа, но целта ще си заслужава.

Дева

Това е ден, в който да се замислите за здравето си. Ако имате някакви оплаквания не ги игнорирайте, а се свържете с лекуващия ви лекар.

Везни

Това е ден, в който каквото и да правите е добре да бъдете добронамерени. Енергията ви ще е в излишък, затова се постарайте да използвате за добри цели.

Скорпион

Денят ще ви предложи труден и избор. Може да останете у дома или да посетите важно събитие. При втория вариант ще трябва да сте на изключително високо ниво.

Стрелец

Това е ден, в който рискувате да не разберете правилно някого. Оттам може да възникнат сериозни неразбирателства. Мислете преди да говорите.

Козирог

Това е ден, в който ще бъдете възнаградени за ваша постъпка. Не прекалявайте със скромността, имате право да приемете всякакви поздравления.

Водолей

Днес ще ви се наложи да се занимавате с нещо, което ще направите за първи път. Ще се ползвате от късмета на начинаещия, но все пак положете усилия.

Риби

Тази събота ще се учудите от възможностите си. Енергията ви ще излишък, но внимавайте да не се претоварите.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments