Дневен хороскоп за 12 май 2020

Във вторник ще гледате по-оптимистично на проблемите, които са възникнали през последните два-три дни

С по-голямо въображение или с помощта на приятели ще предприемете тяхното разрешение. Днес не бързайте да съдите действията на мъж, и да го обвинявате в лъжа или в измама. Проверете добре нещата или поговорете открито с него, ако това е възможно. Вторник ще зарадва мнозина от вас с приходи в семейния бюджет или с добри новини от финансов характер.

Във вторник мнозина ще имат важен разговор с мъж, който ще бъде свързан с развитието на професионален или бизнес ангажимент, с развитието на една идея или проект. Здравето на жена може да се окаже сериозно притеснение, поради факта че тя живее на някакво разстояние от вас или ще касае нейно хронично заболяване.

Овен 

Планирайте работата си с търпение, проявете повече старание. Събитийният фон започва да придобива повече окраска, а отношенията ви ще донесат повече емоции. Избягвайте да участвате в конфликти, особено с жени.

Телец

Възможно е да хвърлите много труд за незначителни резултати, но това няма да зависи от вас. Не вземайте решения, които са извън вашата компетентност. Преди да предприемете това, което искате, още веднъж премислете.

Близнаци

Надявайте се на най-доброто за себе си. Дайте свобода на въображението си. Новите идеи просто ще бликат от вас. Здравето ви донякъде е уязвимо, но сексуалният ви потенциал е на висота.

Рак 

Днешните проблеми са свързани с миналите ви грешки и пропуски. Добре ще бъде, ако можете да изправите нещо от тях. Вашата емоционалност и степента ви на обидчивост ще бъдат повишени.

Лъв 

Денят като цяло е добър. Оставете всичко на самотек. Няма да ви тормозят нови грижи и ще имате необходимото спокойствие. Потърсете начини да освободите съзнанието си от натрупаното напрежение.

Дева

За да се почувствате добре, от голямо значение ще бъде всичко наоколо да е на ред. Порядъкът е много важен за емоционалното ви здраве. Ще имате известни затруднения, но с малко късмет ще се справите.

Везни

Всякакъв вид емоционални, домашни и финансови проблеми могат да окажат влияние днес върху партньорските ви взаимоотношения. Внимавайте и се грижете повече за себе си и за своето здраве.

Скорпион

Днес ще бъдете с променливо настроение и емоционално възбудими. Личните проблеми може да попречат на ефективността на работата ви. Много е възможно да се получи обратният ефект на това, което сте очаквали.

Стрелец 

Може да се порадвате на благоприятните промени около себе си. Близко сте до осъществяване на едно ваше желание. Срещите с приятели ще ви заредят с нови сили и ще почувствате известно обновление.

Козирог

Планетите ви препоръчват да бъдете пестеливи и предвидливи, въпреки, че ви закрилят от своя страна. Следвайте правилото: ”Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!” През днешния ден ще се наложи да правите някои компромиси.

Водолей

Стремете се да не изпадате в крайности и не бъдете нито прекалено щедри, нито прекалено стиснати. Не проявявайте днес никаква разточителност или екстравагантност. Придържайте се към практическата полза.

Риби

Не се поддавайте на възникналите съмнения и неясни тревоги. Голяма част от тях са игра на въображението ви, но имате нужда да си съберете мислите, което ще постигнете само в уединение.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments