Дневен хороскоп за 14 август 2020

Днес топлината, добрината и обичта ви трябва да бъдат насочени към хората около вас

Не само към ваши родственици или приятели, но и към хора, с които днес ще се срещнете за първи път. Днес е много важно какво излъчване ще имате. Какво дадете, това и ще получите. Не се натоварвайте с негативни емоции заради хора, които не ви харесват или не знаят как да разговарят с вас. Не се страхувайте да се ангажирате с трудни дела или ангажименти, по-важното е да градите днес, отколкото да стоите без работа или да разваляте постигнатото. Ако има хора около вас, които търсят вашето внимание, но единствено за тяхна собствена облага – игнорирайте ги. Не ви трябват такива познанства, те не носят нищо градивно в живота ви.

Днес дайте повече свобода на собствените си идеи и цели, но все пак с разум. 

Овен

Днес ще се радвате на висок жизнен потенциал. Емоции въобще няма да ви липсват. Постоянно някакви вътрешни импулси ще ви подтикват към различни действия – само внимавайте да не сгафите в нещо заради прибързаността си.

Телец 

Съсредоточете се в напълно сериозните неща. Скоро ще почувствате положителните резултати от вашите усилия. Запазете доброто разположение на духа и запазете устойчивостта на настроението.

Близнаци 

Звездите ви насърчават, че действията ви са правилни и да продължавате в същата посока. Възможно е благоприятно стечение на обстоятелствата да ви донесе полза и да внесе подобрения в ежедневието.  

Рак 

Днес на повечето от вас ще им върви определено. Ако получите предложение, каквото и да е, не бързайте да давате отговор. С времето ще получите още полезна информация и тогава ще можете да вземете по-правилното решение.

Лъв 

Светъл ден, чиято енергия ще ви носи радост, прилив на енергия и добро настроение, което е много по-важно, отколкото сте склонни да мислите. Благотворно изчистване на астралното тяло и снемане на енергийните блокажи.

Дева 

Днес бъдете въздържани и заемете изчакваща позиция. Избягвайте всякакви спорове и остри дискусии, в противен случай рискувате всичко да се обърне срещу вас в един момент. Благоприятно е за самовглъбяване и самоанализ.

Везни

Днес ще отбележите висока активност. И правилно – ако искате да покорявате света по някакъв начин, то не трябва да лежите на дивана, а да запретнете ръкави и да се заемете с отстраняване на трудностите една по една.

Скорпион

Някои от вас са изпаднали в безтегловност поради душевни вълнения и не знаят какво да предприемат. Само когато вземете крайно решение, ще можете да се освободите от оковите на бремето, което ви измъчва.

Стрелец

Засега търсите най-точното и безгрешно решение. Ако ви се струва, че нещата се случват прекалено бавно, дайте лек тласък на ситуацията в направление подобрение на обстоятелствата. Бъдете търпеливи и смело напред.   

Козирог

В това време, когато другите очакват от вас решителни действия, вие сте склонни повече към философстване. Денят ви няма да е лош, но ще направите по-добре, ако бъдете по-сдържани в инициативите, действията си и приказките.           

Водолей

Можете да се доверите на интуицията си в оценките си. Не разсейвайте излишно своята енергия. Вършете повече полезни дела. Любовните срещи ще ви дарят с нови впечатления. Подходящо за покупки за дома.

Риби

Асоциацията на деня при вас е: принасяне на някаква жертва и получаване на дар, в контекст с обмяната на енергиите. Давате нещо ценно и получавате желаното като благословия за този обмен. Над вас витае поддържаща сила.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments