Дневен хороскоп за 16 ноември 2020

В понеделник започвате една седмица, която ще се запомни с много работа, с повече отговорности и задължения, но и с повече неприятни новини свързани със здравословното състояние на ваши близки приятели или роднини или група от хора

Още през първия ден на седмицата, мнозина от вас ще имат важни разговори или ангажименти свързани с дете или млади хора. В някои случаи събитията днес ще определят различни дейности или занимания свързани с тях. Понеделник ще ви изненада с неприятна новина свързана с човек, когото познавате или публична личност. Мъжете над средна възраст трудно ще се справят с напрежението в първия ден на седмицата и това често ще ги прави избухливи и докачливи. Жените над средна възраст ще имат или по-големи притеснения, страхове за нещо или ще преминат през едно леко неразположение. Като цяло това е ден, който не благоприятства забавленията, а ще изиска от вас концентрация, практичност в действията, внимание на обществени (публични) места и приемане философски на събитията днес. 

Овен

Този понеделник проверявайте много добре информацията, която идва при вас. Сега не може да си позволите да бъдете подведени.

Телец

Този понеделник не бъдете прекалено критични към себе си. Така рискувате да се откажете от целите си още в началото на пътя към тях.

Близнаци

Този понеделник бъдете по-настоятелни в постигането на желанията си. Позволено е да прибегнете и до малка манипулация.

Рак

Този понеделник ще бъдете сигурни в себе си – своите качества и умения. Действайки от тази основа няма начин да не успеете.

Лъв

Този понеделник ще бъдете търсен събеседник. Ако това не ви харесва имате пълното право да откажете. Ценете времето си.

Дева

Този понеделник не се осланяйте на надеждата. Положените усилия ще са най-важният фактор, от който ще зависи успехът ви.

Везни

Този понеделник отстоявайте страстно позицията си. Каквито и доводи да изкарат срещу вас – трябва да намерите вашите аргументи.

Скорпион

Днес не изпадайте в самосъжаление. Рискувате да се върнете толкова назад, колкото никога не бихте искали.

Стрелец

Този понеделник ще може да спечелите симпатията на важен човек. Ще са ви необходими усилия, за да я запазите дълго.

Козирог

Този понеделник не прекрачвайте границата на интимността с ваш стар приятел. Обмислете добре действията си.

Водолей

Този понеделник ще може да се уверите в коректността на ваш близък човек. Не си мислете, че отвсякъде ви дебнат врагове.

Риби

Този понеделник с изненада ще установите, че сте изпреварили мнозина. Не се потапяйте в самодоволно блаженство. Продължавайте напред!


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments