Дневен хороскоп за 17 април 2020

В петък ще ви се наложи на доверие да приемате информация, която ще получите от близо и далеч и да премълчите вашето мнение.

Поне днес запазете мълчание, акумулирайте новите неща които ще ви бъдат дадени, а утре ще можете да говорите смело или да действате според собствените си разбирания. Петък ще бъде благоприятен ден за възстановяване след процес на лечение или терапия. През този ден ще имате сложни отношенията с представители на зодиакалните знаци Риби, Рак или Скорпион. Петък ще бъде по благоприятен ден за младите хора, отколкото за тези които са над средна възраст. През този ден не започвайте нова любовна връзка, тъй като разочарованието или раздялата ще настъпи твърде бързо. Важни събития или решения може да има в любовния живот на родените под земни или огнени зодиакални знаци.

Жените над 35-годишна възраст ще бъдат в благоприятна позиция за финансови приходи или разрешаване на финансови проблеми. 

Овен 

Тялото и умът ви са в топ форма, изпълнени със завидна сила и енергия. Опитайте се да се отклоните от своите доказани стратегии за решение на всички въпроси, защото днес е ден, в който си струва да стъпите на нови пътеки. 

Телец 

Днес сте в отлична форма и имате положителна харизма. Ще оказвате влияние върху хората, с които общувате. По-добре не насилвайте щастието и се доверявайте повече на добрите сили на живота.

Близнаци

Взаимоотношенията с близките и приятелите ви ще се подобрят. Дори противоположностите могат да бъдат лесно балансирани и вие успявате да създадете атмосфера на толерантност и откритост.

Рак 

Днешният дневен план може да включва различни неща. Вашата енергия е много силно насочена към вашите близки хора днес. Бихте искали всички наоколо да се успокоят и да се върнат към нормалния живот. Изненади са много вероятни.

Лъв 

Уверени сте в себе си, лесно си проправяте път през трудни ситуации. Днес имате възможност да обмислите дългосрочните си цели. Направете това, преди да вземете решение за следващата стъпка.

Дева

Имате порив да се направи нещо заради текущите проблеми.  Ще изпаднете във временно объркване, така че тишината и интроспекцията ще са ви от полза, за да използвате добрия си разум.

Везни 

Преминавате през практично спокойствие. Вашият мил, умен, щедър дух ще ви помогне да вземете правилни решения. Днес е идеалният момент да слушате предложения, съвети или инструкции. 

Скорпион 

Вие не искате да се сблъскате с проблеми, които водят до опасност, но трябва да ги разрешите възможно най-скоро. Някой ще ви зарадва с добри новини. Постигате това, за което мечтаете.

Стрелец 

Използвайте енергията по конструктивен начин, за да инициирате трансформацията и да се отървете от старите форми на мислене. Покажете, че сте готови за новите промени. Изградете живота си върху солидна основа.

Козирог

Намирате се на кръстопът и може да почувствате натиск от друг човек, който настоява да направите избор възможно най-скоро. Продължете да събирате информация и преосмисляйте собствения си план за действие. Не позволявайте на никой да ви казва какво да правите, вие сте господарят на собствената си съдба. 

Водолей

Сега не сте в настроение да обсъждате притесненията си с никого. Смятате, че е по-добре да си придадете вид, че всичко е на ред. Вие сте напълно самостоятелни и сте в състояние да се справите сами с проблемите, но това не означава, че трябва да бъдете потайни. 

Риби 

Ако отворите сърцето си, ще се почувствате много по-добре, отколкото да се преструвате, че сте добре, когато не е така. Споделете мислите си с близките си, това ще намали безпокойството и ще направи отношенията по-топли.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments