Дневен хороскоп за 17 септември 2020

В четвъртък ще сте настроени за активни действия и вероятно ще следвате ваши планове, които сте направили вчера.

Забавянията или спънките, които ще срещнете днес могат да ви провокират към безпокойство или страх дали вървите по правилния път, дали вършите нещата по правилния начин. Ще сте заредени с много енергия, но и с много вътрешно напрежение. Днес наистина е важно да съумеете да направите правилен избор в какво да вложите усилията си.

Внимание ще изискат действията на тези от вас, чиято работа е свързана със стоки, пазари, маркетинг, продажби. Мнозина ще направят сериозни разходи свързани с дете или с друг млад родственик. Младите мъже родени под знака на Риби, Скорпион или Рак ще преживеят важно събитие или среща. 

Овен

През този ден очаквайте промяна в плановете. Първоначално ще сте шокирани, но скоро ще осъзнаете, че всъщност ситуацията не е толкова лоша.

Телец

Днес ще може да изпробвате силите си с други колеги. Това ще ви ориентира къде се намирате в общата картинка. Направете си честни изводи.

Близнаци

През този ден не бързайте да се съветвате за щяло и нещяло с познати. Давайки информация за себе си може да станете уязвими.

Рак

Днес ще може да спечелите много хора на своя страна. Не се изкушавайте да използвате нечестни методи, за да постигнете целта си.

Лъв

Това е ден, в който да помислите как точно ще продължите в личния ви живот. Едва ли ще получите всичко, което искате. Помислете на какъв компромис сте склонни.

Дева

Предстои ви ден, изпълнен с нови впечатления. Може да се каже, че за вас започва период на промени.

Везни

През този ден вашата подозрителност може да се окаже съвсем на място и да ви донесе ползи. Планирайте резервни варианти за действие.

Скорпион

През този ден не си поставяйте прекалено високи летви за преодоляване. Преценете реално с колко сили и ресурси разполагате.

Стрелец

През този ден потърсете здравословен отдушник на напрежението, което ви заобикаля. Няколко минути медитация или гимнастика ще са достатъчни.

Козирог

През този ден ще разберете, че притежавате повече, отколкото си давате сметка. Ще трябва да преразгледате позицията си по важни въпроси.

Водолей

През този ден не бързайте да правите изводи и планове. Изчакайте още няколко дни, докато ситуацията около вас се изясни.

Риби

Днес ще може да си отдъхнете от наситеността на събития през последните седмици, но само през първата половина на деня. Използвайте момента, за да съберете сили.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments