Дневен хороскоп за 18 август 2020

Във вторник се стремете към светлите неща в живота си, в мисли, в действия, дори във дрехите, които ще облечете. Сами си създайте добро настроение още от сутринта и се опитайте да въздействате положително върху настроението на хора около вас, които преживяват затруднения.

Оставете зад гърба си тревогите. В повечето случаи тяхното разрешаване не зависи от вас, а от времето. Във вторник се опитайте да търсите удоволствие във всичко, което ще трябва да свършите днес, не се фокусирайте единствено върху негативната му страна.

Днес няма да имате желание за физическа или рутинна работа, но ако трябва да се ангажирате с такава, не мърморете и не се оплаквайте. Проявете отговорност и бъдете сигурни, че ще отделите лично време за приятни за вас занимания.

Овен

Днес ще може да изпробвате силите и знанията си. Само не забравяйте, че става въпрос за опит, а не за истинска игра.

Телец

Днес не си позволявайте да критикувате, когото и да било, дори да имате причина. Всичко, което изречете срещу някого ще се върне при вас, но с повече сила.

Близнаци

Днес е добре да имате досег до вода. Подарете си едно дълго прекарване във ваната или отидете на басейн.

Рак

Днес пазете това, което имате. Не слагайте скъпи бижута или часовник. Дръжте портфейла си под око.

Лъв

Днес погледът ви ще се спре върху нещо неимоверно красиво и това ще преобърне живота ви. Впуснете се в новото без да се замислите.

Дева

Днешният ден ще ви покаже нещо, което трябва да анализирате. Някакво, на пръв поглед, безобидно събитие ще спре погледа ви и ума ви.

Везни

Днес ще ви вълнува финансовото ви състояние. Няма защо да се притеснявате. Каквото и да направите всичко ще бъде наред.

Скорпион

Крайно време е да обърнете внимание на здравето си, както и да се отървете от ваш вреден навик. Тялото ви вече дава съответните сигнали – не ги пренебрегвайте.

Стрелец

Бъдете търпеливи, щастието идва с времето. Въпреки че очаквате най – лошото , точно обратното ще ви сполети в големи количества.

Козирог

Днес бъдете внимателни с техниката. Ако съществува риск за здравето и живота ви, не си позволявайте никакви пропуски при безопасността на работа.

Водолей

Имате много идеи, затова реализирайте някоя от тях. Така ще си спечелите авторитет сред обществото и тяхното уважение към вас.

Риби

През този ден половинката ви ще бъде много чувствителна. Ще търси най – малките детайли във всичко което правите, което може да смени драстично хода на живота ви.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments