Дневен хороскоп за 19 ноември 2019

Във вторник може да ви притесни новина или събитие свързано със здравето или друг сериозен проблем на човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Днес ще вложите много енергия и ще имате по-големи очаквания за професионалните си или бизнес дела. Отношенията ви с представители на зодия Овен, Лъв или Стрелец ще повлияят сериозно върху работата ви. Това ще бъде благоприятен ден за финансовите дела на родените под знака на Водолей, Везни или Близнаци. Мислете в какво влагате парите си и за какво ги харчите. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване по работа, за работа свързани с пътуване, туризъм, транспорт или с комуникации.

Възможно е кратко пътуване свързано с важна, неотложна задача. 

Овен

През този ден е моментът да кажете ясно какво точно желаете. Не че няма да има друг път, но моментът ще отмине. Сега ще бъдете разбрани, при това правилно. 

Телец

Денят ще ви натовари с активността си. Опитайте се да планирате нещата така, че да загубите най-малко енергия. В противен случай може да се объркате в лабиринта на отговорностите си.

Близнаци

Днес е добре да не прекалявате в нищо. Не говорете много, но и недейте да мълчите като риба. На обяд може да изникне непланирана среща, така че не се отдалечавайте от офиса.

Рак

Очаква ви ден на открития. Сега ви е паднало да се разровите в нечии тайни и да научите дори повече, отколкото сте очаквали. Не бързайте да се шокирате, нали търсехте нещо интересно?

Лъв

Ако денят ви се струва прекалено скучен, не бързайте да си пожелавате предизвикателства. Имате нужда от това забавяне на темпото. Просто някой иска да ви пожали.

Дева

През този ден ви очаква отплата за всичките ви действия през последните дни. Ще бъдете приятно изненадани от равносметката. Някой ще се опита да ви подскаже, че трябва да продължавате в същия дух.

Везни

Денят може да преобърне представата ви за връзката ви. Не бързайте да обвинявате партньора си. Нещата не са се променили за ден-два. Просто сте пропуснали доста неща напоследък.

Скорпион

Колкото и да ви се иска всичко да се случва по ваше желание, това е трудно постижимо. Не се сърдете на желанията на другите, то е защото искат да са по-близо до вас. В противен случай може да се стигне до раздяла.

Стрелец

Това е ден, в който да насочите енергията си напред и сега ще може да предложите на любимите си хора много повече.

Козирог

Този вторник не се впускайте в безнадеждни битки. Действайте с малки, но сигурни крачки и ще имате истински успех.

Водолей

Този вторник не се впечатлявайте от чуждите успехи. Съсредоточете се върху вашите собствени постижения и не се разсейвайте с поглед настрани.

Риби

Този вторник не се винете за нищо. Заложете на спокойствието и увереността, че каквото и да се случва е за добро. Не пренебрегвайте силата на почивката. 


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments