Дневен хороскоп за 19 октомври 2020

В понеделник отговорностите и задълженията ви определено ще бъдат по-големи, затова още в първите часове на деня се настройте за сериозна работа.

Днес хармонията в ежедневието и в отношенията ви изцяло ще зависи от вас. Мнозина ще се тревожат за проблеми от здравословен или семеен характер в дома на роднини или приятели. Мислете с какво може да помогнете и как. Предложете помощта или съвета си, но не настоявайте, тъй като другата страна трябва да има право на избор.

Ако усетите лъжа и лицемерие в нечие отношение към вас, не се натъжавайте, разплаквате или ядосвате. Това е добър за вас знак, че някой трябва да си отиде от живота ви. Роднини с труден или сприхав характер определено ще „положат усилия“ да създадат напрежение и да ви развалят настроението. Не им позволявайте да завоюват такава победа над вас.

Понеделник ще бъде благоприятен ден за пътуване по работа, бизнес, с цел важни срещи или обществени събития. 

Овен

Този понеделник оставете инициативата на другите. Вие няма да имате ресурсите да се включите в активната част от деня.

Телец

Днес не се страхувайте да дадете повече. Мислете за действията си като за вложение. Даденото ще се върне при вас отново.

Близнаци

През този ден не се страхувайте да сте откровени и раздаващи се. Приятелите ви имат нужда от истинското ви лице, което не сте показвали отдавна.

Рак

През този ден ви предстои важна задача. Подходете отговорно и с внимание. Това е важна крачка към професионалното ви израстване.

Лъв

През този ден поставете човещината преди всичко. Това се отнася и за професионалните ви отношения. Винаги, каквото и да правим сме хора.

Дева

Днес може да разберете, че сте поели в погрешната посока. Не е късно да се върнете назад и да поправите нещата.

Везни

През този ден не пренебрегвайте сигналите на интуицията ви. Сега може да ѝ се доверите безрезервно и няма да сгрешите.

Скорпион

През този ден ще трябва да се справите сами с предизвикателствата на деня. Не търсете помощ, само ще загубите ценно време.

Стрелец

Днес ще трябва да разчитате на късмета си. Най-добре не се бутайте там, където не ви е работа, колкото и голямо да е изкушението.

Козирог

През този ден не давайте непоискан съвет. Съсредоточете се върху ваши, лични работи. Обърнете гръб на другите сега.

Водолей

Това е ден, в който трябва да имате повече вяра от обикновено. Каквото и да се случва – вие продължавайте напред!

Риби

Този понеделник активността ви ще е изключителна. Заемете се с дейности, които включват и физическа натовареност, за да изразходите енергията си.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments