Дневен хороскоп за 2 декември 2019

В понеделник ще сте заредени с желание да свършите много неща, тъй като ще имате повече енергия, вероятно събрана през почивните дни.

Днес ви предстоят няколко важни разговора или срещи предимно с ваши приятели или с хора, с които имате обществени цели и интереси. Особено значение в комуникацията ви днес ще имат хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Събития в животът на представител на зодиакалния знак Овен, Лъв или Стрелец, който живее в друго населено място ще предизвикат у вас размисъл върху някои неща от живота.

В понеделник смело се фокусирайте върху изпълнението на ежедневните си планове. Преодолявайте с вяра и с твърдост неприятностите, пред които ще се изправите днес.

Днес ще можете да разчитате на помощта на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Този ден вещае житейска раздяла с мъж, в следствие на сериозен здравословен проблем. 

Овен

Този понеделник запазете идеите ви за себе си и не споделяйте мнението си за околните. Освен това не бързайте да съдите хората прибързано.

Телец

Това е ден, в който да бъдете внимателни и отговорни към здравето си. Растителната храна и натуралните сокове ще ви помогнат да ги запазите здрави.

Близнаци

Този понеделник не губете контрол над себе си. Мислете си за хубави неща, за да запазите доброто си настроение.

Рак

Това е ден, който да посветите на пътешествия или поне на планирането им. Не е важно как ще протече то, важното е да си осигурите разнообразие.

Лъв

Това е ден, в който ще ви е нужно За да запазите духа си, днес посетете театър, кино, или концерт. Старайте се да бъдете весели.

Дева

Денят ви ще е подходящ за всякакви начинания. Бъдете уверени в способностите си и ще получите повече, отколкото сте предполагали. 

Везни

Този понеделник алкохолът ще е особено вреден за вас. Ако сте поканени на парти измислете начин да се измъкнете от употребата на спиртни напитки. 

Скорпион

Това е ден, в който да обърнете повече внимание на вашето хоби. Помислете добре дали да не се превърне в дейност, която да ви донесе допълнителни доходи.

Стрелец

Започнете деня активно и с необходимото самочувствие. Останете в добро настроение, въпреки всичките трудности, които този ден ще ви поднесе.

Козирог

Този понеделник е благоприятен ден за всякаква работа. Вложете цялото вдъхновение, на което сте способни и ви очакват големи успехи.

Водолей

Този понеделник ще имате възможност да вземете участие в инициативи, в които да покажете уменията си. Не се двоумете да се проявите.

Риби

Този понеделник спазвайте баланса във всичко. Избягвайте работата с инструменти и бъдете внимателни при пресичане. 


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments