Дневен хороскоп за 2 октомври 2020

В петък ще бъде важно да действате с внимание и най-вече с голяма доза спокойствие. Забравете тревоги, страхове и избягвайте напрежението

Днес трябва да сте в мир и хармония със самите себе си, за да може положително да въздействате на хората около вас и обратното. Тези от вас, които са в процес на някакво лечение ще трябва да вземат решение, да променят терапията си или друга някаква промяна. Жените над средна възраст ще преживеят неочаквана загуба свързана с реализацията на някаква идея, план, отношения, обещания или други неща, по-скоро в емоционален, духовен (не материален) план. Денят вещае важно събитие за тези родители, които имат дете родено под въздушен зодиакален знак. Младите жени могат да се сблъскат с неочаквани финансови или парични неприятности. 

Овен 

Всичко е добре – няма причина за униние и тревожност. Обстоятелствата се развиват успешно, можете да завършите работата, започната по-рано, да получите отговори на някои важни въпроси.

Телец 

Днес ще трябва да се приспособите към обстоятелствата и да не бъдете твърде упорити и екстравагантни. Старайте се желанията ви да са по-реалистични, другото е загуба на време. Слушайте внимателно това, което хората ще кажат за вас и си направете изводи.

Близнаци 

За някои ще се появят интересни възможности, от които трябва да знаете как да се възползвате. Вашият социален живот се засилва и вие ще греете със собствената си светлина.  Луна благоприятства вашите планове за промяна.

Рак 

В днешният ден е по-добре да не спорите с началството, дори ако сте абсолютно сигурни, че сте прави. По-късно ще разберете колко мъдро сте действали днес. Бъдете по-дружелюбно настроени.

Лъв 

Опитайте се да премахнете дразнещите фактори и източници на стрес от живота си и ще забележите как самочувствието ви ще се подобри и работите ви ще започнат да  вървят добре. Спонтанните и интуитивни решения могат да се окажат най-правилните.

Дева

Преди обеда е по-труден период, някои неща няма да се развиват според очакванията и това ще ви изнерви, но по-късно ще си върнете спокойствието. След това идва време да постигнете споразумения, които ще бъдат много благоприятни за вашите интереси.

Везни 

Днес можете да бъдете много активни, но и малко напрегнати, така че наблюдавайте реакциите си. По-добре е да не обсъждате проблемите си с никого – едва ли ще получите помощ или добър съвет. Възможни са странни съвпадения, срещи.

Скорпион

Денят ви може да бъде изпълнен с притеснения или вълнения. Ако ви поискат помощ, не отказвайте. Може да се засили романтичният ви интерес към някой колега от противоположния пол, но бъдете предпазливи!

Стрелец 

По-голямата част от деня върви добре. Времето следобед ще бъде много ползотворно. То е подходяща за справяне с трудни въпроси или да завършите започнат проект или работа. Уловете късмета, който ви поднася Луната.

Козирог

Положителните промени ще се появят незабелязано и няма да изискват много усилия от вас. Препоръчително е да бъдете внимателни в ежедневния живот – на работното място, на улицата, на пешеходна пътека.

Водолей 

Днес ще бъдете изложени на силното влияние не само на хората, но и на планетите. Избягвайте конфликтите и се изолирайте от негативни личности. Ако получите оферта, не отговаряйте веднага, трябва да помислите добре. Добре е да избягвате прибързани решения.

Риби

Физическото натоварване или психологическият стрес могат да застрашат здравословното ви състояние, затова търсете спокойна обстановка и избягвайте хора и места, където е възможно да възникнат конфликти.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments