Дневен хороскоп за 20 ноември 2019

В сряда вниманието ви ще ангажират разговори, среща или друг ангажимент свързан с жена.

Възможно е тя да е от друг град (държава) или да пътувате с нея. Отношенията ви с жена, която е ваша роднина ще бъдат важни за семейните ви дела. Внимание днес ще изискат действия, думи или обещания на дете, което прикрива нещо от вас. Обърнете внимание на това, което ще чуете от жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей, независимо дали е ваша роднина, приятелка или позната.

Този ден ще се характеризира с някои напрегнати моменти, но като цяло ще даде благоприятно влияние на делата ви. Ще успеете да хармонизирате отношения с представители на зодиите Овен, Лъв или Стрелец. Това ще бъде благоприятен ден за възстановяване след боледуване. 

Овен

Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време.

Телец

Това е ден, в който творческата ви страна ще бъде особено силна. Не я игнорирайте и напълно се доверете на вдъхновението си.

Близанци

Това е ден, в който да обърнете внимание на красивата част от живота. Днес музиката и изкуството ще имат специално въздействие върху вас. Подарете си нови преживявания. 

Рак

Днес не забравяйте за другата страна на медала. Ако имате своите недостатъци (каквито има всеки човек) може да помислите за тяхното отстраняване.

Лъв

Това е добър ден за подобряване на трудни взаимоотношения. Преговорите ще протичат добре, ще може да се договорите за условия във ваша полза.

Дева

Това е ден, в който да наблегнете на рутинните ви задачи. Сега не е време да се занимавате с решаването на сериозни въпроси. Не вземайте важни решения.

Везни

Това е ден, в който може да забравите нещо важно. По-добре да се върнете и да проверите дали сте взели всичко преди излизане. Не бъдете суеверни.

Скорпион

Днес използвайте знанията си само за добро. Всяко лошо намерение може да се обърне срещу вас в дългосрочен аспект.

Стрелец

Това е благоприятен ден за всички видове покупки. Все пак не пилейте пари напразно. Вземете само това, което ви е необходимо.

Козирог

Днес ви предстои промяна. Тя ще е малка, но последиците ще са осезаеми и дълготрайни и ще доведат до много ползи за вас.

Водолей

Интуицията ви днес няма ви подведе. Сънищата ще ви дадат ценна информация, която може да ви подскаже верните решения.

Риби

Тази сряда не се изкушавайте от ненужни покупки. Направете списък с най-необходимото ви и се придържайте към него. 


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments