Дневен хороскоп за 21 ноември 2019

В четвъртък ще имате благоприятно време за развитие на домашните си дела, които изискват малки разходи или които ще ви донесат малки приходи.

Този ден вещае приятно преживяване свързано с дома ви или с роднина роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Това ще бъде благоприятен ден за лечение, терапия, посещение при лекар и възстановяване след боледуване.

В ежедневните си дела избягвайте конфликти с жена, особено ако проблемите са свързани с пари или с документи.

В любовния ви живот едва ли ще има изненади. Като цяло отношенията ви ще се развият според очакванията ви. 

Овен

Това е ден, в който да обърнете внимание на здравето си. Ако не сте медицинско лице не си поставяйте диагнози и не се самолекувайте.

Телец

Днес е много вероятно да разберете голяма новина последни. Ако не е нещо свързано с вас няма защо да се възмущавате. Не е нужно да участвате във всяка интрига.

Близнаци

Днес може да забравите обещание към приятел. Не давайте излишни обяснения, а направете необходимото, за да изпълните обещаното.

Рак

Това не е ден, в който да се хвалите с ваши постижения. Сега може да поработите в сянка, но и вашият звезден час ще настъпи.

Лъв

Днес може да изникнат неочаквани задачи. Не се опитвайте да се справите с всичко сами. Намерете си помощници.

Дева

През този дне може да претърпите критика. Сега е време да се замислите дали няма повод за това, а не да отхвърляте всички забележки.

Везни

Днес не започвайте нищо ново. Имате прекалено много неща за довършване. Ако нямате – просто си починете.

Скорпион

Този четвъртък не си позволявайте да отправяте критики и да се сърдите. Може да се окаже, че някой има повече поводи да се сърди точно на вас.

Стрелец

Това е ден, в който да сте по-прозорливи. Помислете, че не винаги може да разчитате на късмета си. Заложете на реалните действия.

Козирог

Денят ще ви подскаже правилните ходове. Наблюдавайте събитията и ще разберете каква трябва да е  последователността на действията ви. 

Водолей

Днес не се щадете. Ще ви се наложи да положите повече усилия от обикновено, но все пак това не ви се случва прекалено често.

Риби

Днес бъдете наблюдател. Участието в центъра на събитията няма да ви помогне много. Може да пропуснете интересни моменти в шумотевицата.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments