Дневен хороскоп за 21 февруари 2020

В петък ще имате възможност да приключите почти всички задачи, които са ангажирали вниманието ви през седмицата. Възможно е да преживеете някакво разочарование в личните си дела, поради погрешни действия във важни за вас отношения.

Днес не допускайте да станете жертва на прекалената си емоционалност и се пазете от прекомерна привързаност към някого. Отношенията ви с жени ще са сложни и непредсказуеми и могат да преминат през някои неприятни недоразумения.

Този ден ще бъде благосклонен към представителите на земните и въздушни знаци, което не бива да ги прави самонадеяни и неразумни.

В петък ще се наложи да промените ваш план за почивните дни, но промяната ще бъде хубава. През този ден избягвайте уреждане на имуществени дела свързани с документи.

Овен

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Отидете на работа в добро настроение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Телец

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Близнаци

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Притеснени сте и без желание за работа. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Утрешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Объркани сте емоционално. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Обърнете внимание и на хората в дома си. Парите няма да са Ви проблем. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Лъв

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утре Лъвовете са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утре е ден за домашни дела. В близките дни не очаквайте приходи. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Дева

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. И Девите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Везни

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Скорпион

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Петък ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Стрелец

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Козирог

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Не Ви се занимава с обичайната работа и затова Ви се струва изморителна. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Водолей

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Риби

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments