Дневен хороскоп за 22 февруари 2020

В събота може да започнете нови неща, които ще изискват от вас повече време за реализация или повече ресурси. Това ще бъде благоприятен ден за работа свързана с клиенти, където от вас ще се изиска по-голяма дипломация при общуването ви с тях.

Днес ще имате възможност да покажете своите качества и умения, да си представите в най-добрата си светлина. В събота ще имате възможност да отстраните от себе си влиянието на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които ви въздействат по някакъв начин отрицателно или ви създават песимистични настроения.

Много по-приятно ще ви бъде общуването с хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци, които ще ви дадат някои полезни съвети и насоки. Събота ще бъде благоприятен ден за събиране в дома ви, особено ако имате и конкретен повод за това. Днес може да направите много неща за семейството си и за роднините си, да присъствате на различни семейни събития, да споделяте и оценявате хубавите моменти в живота си.

Днес може да зарадвате дете или млад човек с малък подарък, който обаче ще остави специален спомен. 

Овен

В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през утрешния ден. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване.

Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Телец

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Бъдете готови за работа.Резултатите ще Ви зарадват. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Близнаци

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще Ви донесе добри доходи до обед.Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Обърнете внимание и на хората в дома си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Рак

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утре трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Утре проведете консултации.

Лъв

Събота не е еднозначен ден за Лъвовете. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството.Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Не е изключено да пропилеете празничния ден ден в разрешаване на семейни проблеми и работата Ви да изостане. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Дева

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Добре би било да се погрижите за здравето си. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Не е разумно да вземате пари в заем. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Везни

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.

Скорпион

Събота ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Утре всичко тръгва по вода.

Стрелец

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Стрелци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Намерете начин да се отпуснете.

Козирог

Утре сте с променливо настроение. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. В близките дни не очаквайте приходи. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Водолей

Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Утрешният ден ще не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Риби

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Утрешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments