Дневен хороскоп за 24 декември 2019

Коледният хороскоп съдържа информация за 24 и 25 декември.

На 24-ти ще имате повече поводи за радост или ще имате повече приятни преживявания, докато на 25-и има вероятност да се ангажирате с повече проблеми на хора около вас. Във вторник ще отделите повече време за приятели, докато в сряда ще се ограничите в контактите си с определени хора около вас. В първия ден избягвайте прояви на дребнавост и не преувеличавайте трудностите, които имахте напоследък. През втория ден има опасност от инциденти поради несръчност или невнимателност в действията ви. Като цяло през двата дни ще имате различни приятни поводи за разговори, срещи или събирания предимно с жени. Ще ви зарадва новина или покана от страна на жена родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци. И двата дни ще бъдат благоприятни за пътуване, като през втория ден не пренебрегвайте метеорологични или технически затруднения. Тези два дни ще бъдат трудно планируеми за действия или мероприятия с деца.

Тези от вас, които ще работят през тези два дни, трудно ще се концентрират върху задълженията си. 

Овен

Днес ще имате възможност и сили да повлияете на живота на други хора. Възползвайте се от тази способност мъдро.

Телец

Днес за вас е важно да разберете целите на вашето семейство. Разбирането сближава, а точно това е, което ви е нужно в момента.

Близнаци

Днес се постарайте да бъдете полезен, ако не за околните, то поне за себе си. Целият ден ще бъде успешен, но малко скучен. Не яжте тежка храна.

Рак

Днес не се опитвайте да си съставяте мнение за този или онзи човек. Вашите лични преживявания лесно замъгляват иначе орловият ви поглед и може да сгрешите.

Лъв

Чистотата на мислите ви ще е гаранция за успеха ви днес. Не се съмнявайте, че това ще ви донесе полза.

Дева

Днес животът ви стремително ще започне да се променя към по-добро. Но за това, ще трябва да изпълните няколко условия или по-точно, от вас се иска пълно съгласие и желание за взаимодействие с околните.

Везни

Днес ще разберете, че сте взели повече задачи, отколкото може да понесете. Ако сега не може да се разтоварите, поне се опитайте в бъдеще да не го правите.

Скорпион

Днес не гледайте прекалено критично на нещата и най-вече на себе си. Не е нужно да търсите съвършенството във всичко.

Стрелец

Това е ден за смирение. Не търсете причини и виновни. Оставете лошото да си замине. Погледнете с надежда в бъдещето.

Козирог

Това е ден, в който ще ви бъде подадена ръка. Не се срамувате да приемете жеста. Позволете си да сте щастливи.

Водолей

През този ден не се колебайте да извадите на бял свят вашите изключителни качества като тайно оръжие. Сега тази тактика ще ви е от полза.

Риби

Този вторник не се уморявайте с излишни неща. Сега трябва само да се отпуснете и да се насладите на празничната атмосфера. 


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments