Дневен хороскоп за 24 март 2020

Днес събитията и ангажиментите ви ще се движат по-бавно или ще са в пълен застой.

Използвайте този ден да направите важни неща за дома и семейството си, които ще бъдат база за изграждане на важни неща в живота ви след като премине кризата. Не пропилявайте този важен (сам по себе си) ден. Вложете енергия във всичко, което смятате, че ще бъде добра подготовка за вас за бъдещите събития. Разговорите от финансов характер днес ще бъдат практични и проведени с разум, а не с емоции. Възможни са притеснения около здравето или друг личен проблем на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, най-вероятно от кръга ви роднини.

Днес мнозина ще имат подтиснато настроение или ще са притеснени, несигурни за бъдещето си, но добрите събития и новини предстоят. Може да имате полезни контакти и разговори с хора, които имат връзка или отношения със семейството ви. 

Овен

Ако е възможно, останете вкъщи и не се свързвайте с непознати хора. Може да се почувствате нервни. Просто се отпуснете и се оставете на течението. Оставете събитията сами да се подредят.

Телец

Днес можете да продължите да работите по започналите проекти и дела, за да завършите нещата. Не поемайте нови задачи. Това не е най-добрият период за вземане на сериозни решения.

Близнаци 

През този период могат да възникнат проблеми, които засягат както любовните, така и професионалните отношения. Не провокирайте партньора си към агресия, след това ще съжалявате.

Рак 

Не позволявайте на паниката да ви обърка. Разговорът от сърце с любим човек ще ви помогне да освободите стреса и да се настроите на правилната вълна. Ще получите необходимата подкрепа.

Лъв 

Днес ще трябва да бъдете активни, за да постигнете положителни резултати. Не отлагайте за утре това, което можете да направите сега. Прекарайте с цялото семейство свободното си време, като се забавлявате и разпускате заедно.

Дева 

Днес трябва да се избягват бързи и прибързани решения. Опитайте се да прекарвате по-малко време в компанията на други хора – през този период добре ще ви се отрази интроспекцията. 

Везни 

Днес чувствата ви могат да заглушат гласа на разума. Мислете положително, скоро всичко ще се промени към по-добро! Вечерта правете релаксираща йога. Не забравяйте да проветрите помещенията и да сте на чист въздух. 

Скорпион 

Не се фокусирайте върху негативното, помислете за всичко добро, което ви очаква напред. Подобрете микроклимата във вашия дом. Когато купувате нови неща, пазете се от фалшиви стоки.

Стрелец

В този момент ще е необходимо да се вземат стратегически решения. Не приемайте на вяра получената информация, дори и да ви се струва правдоподобна. Трябва да си поставите конкретни цели и да работите върху резултата. Не прескачайте от едно нещо на друго.

Козирог 

Внимавайте да не нараните тези, които обичате. Не се обиждайте от дреболии. Може да се наложи да отмените предварително планираните си дела, но това изобщо няма да ви разстрои. Обърнете повече внимание на децата, съответно на партньора си. 

Водолей 

Интуицията ви е силна и благодарение на това бързо ще вземате верните решения. Прекарвайте свободното си време в четене на полезни книги. Проведете пролетно почистване, когато можете.

Риби 

Има риск да изразходвате енергията си за празни неща. Не позволявайте на някой да манипулира ума ви. Четенето на психологическа литература ще ви помогне да опознаете по-добре света около вас.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments