Дневен хороскоп за 24 октомври 2020

В събота работата, с която смятате да се ангажирате трябва преди всичко да ви носи удоволствие

Днес не правете нищо само за да спечелите пари. Следвайте вътрешните си пориви за изява или новаторство в нещата, с които ще се ангажирате днес. В събота ще имате благоприятно време за подредба на вашия дом, работилница, ателие или стопанство. Ще имате благоприятно време за разговори с ваши родственици за това по какъв начин да организирате домашните си дела. Днес мнозина ще присъстват на събиране свързано с рожден ден или друг важен личен празник. Хората на средна възраст трябва да са внимателни в своите думи, да избягват да съдят действията на тези, които са по-млади от тях, тъй като нивото на развитие между поколенията е различно. Днес не натоварвайте семейните си или приятелски отношения с мнението си или с правила, които може да са важни само за вас. Личната свобода е важна за всеки един, както и правото на избор трябва да се уважава. Събота може да планирате професионални или бизнес задачи, чието изпълнение ще бъде важно през следващата седмица, и които ще се нуждаят от една по-сериозна подготовка от ваша страна.

Днес може да получите информация, която някой прибързано ще сподели с вас без да е направил усилия да я провери.  

Овен

Днес подхождайте предпазливо към новите проекти. Много сте обезпокоени, че не всичко върви по план и че изглежда, че постоянно ви пречат нови препятствия. Не изпадайте в сляп активизъм, а останете търпеливи и действайте стратегически, така че скоро ще можете отново да надграждате старите си успехи.

Телец

В ежедневния (професионален, личен) живот умереността трябва да бъде вашият основен приоритет в момента. Склонни сте да искате твърде много наведнъж и понякога ставате твърде нетактични и взискателни. Трябва да се отнасяте към колегите (околните) си по-внимателно и по-справедливо. 

Близнаци 

В сегашната ситуация не трябва да се изненадвате от главоболие и умора. Неотдавнашните усилия оставят своя отпечатък. Не губете смелост при неблагоприятни обстоятелства, а по-скоро ги възприемайте като предизвикателство. 

Рак

В момента сте истински сноп енергия. Вашата жизненост е впечатляваща, вие сте в страхотна форма. Не на последно място, ще бъдете подкрепени от колегите си, дори там, където не го очаквате.             

Лъв

От време на време има и кофти дни. Днес може да е такъв ден за вас, дори без съществена и видима причина. Опитайте се да запазите спокойствие, защото това ще помогне най-добре във всяка ситуация. Трябва да избягвате претоварването, доколкото е възможно.

Дева

Днес може да попаднете в трудна ситуация. Опитайте се да подходите конструктивно към това. Много е важно за здравето ви да избягвате дисбаланса. Открийте своята вътрешна сила. Дайте подкрепата си, където можете. Но не се оставяйте да бъдете експлоатирани!

Везни

Обичате да обменяте идеи с нови познати и да трупате нови впечатления. Поради вашия комуникативен характер и слънчева харизма, бързо може да се случи приятен и спонтанен разговор да се превърне в дългосрочно приятелство.                                        

Скорпион

Ако можете, отложете планираните инвестиции и покупки. Неочаквани събития могат да провалят вашите желания и планове. Единственото нещо, което ще ви помогне тук, е малко спокойствие и хумор.         

Стрелец

Настоящите препятствия изискват вашето пълно внимание и концентрация. Не бива да отхвърляте с лекота възникващите трудности или да бягате от проблема. Постарайте се да оцените ситуацията трезво и възможно най-обективно. Не се страхувайте да изпробвате нови решения. 

Козирог

Не оставяйте времето да минава, но използвайте силата, която е във вас. Изглежда, че имате точния отговор на всеки въпрос и правилното решение за всяка ситуация. Вашите колеги и приятели се ориентират към вас и ценят много вашите съвети. 

Водолей 

Тъй като в момента не можете да знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, трябва да останете гъвкави. Ако в момента ви съветват да инвестирате, бъдете критични и отделете време да помислите за това, тъй като сега е малко вероятно да получите най-добрия съвет.

Риби

Отделете малко по-малко време днес за множеството от вашите дейности, защото тялото и умът ви сега се нуждаят от релаксация повече, отколкото си мислите. Направете нещо добро за вашето здраве!


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments