Дневен хороскоп за 25 ноември 2019

В понеделник ще имате важен разговор с жена или заради жена, свързан с неприятности които са възникнали помежду ви, или които правят труден нейният личен живот.

Този ден няма да бъде благоприятен за вземане на важни решения или обещания свързани с жена. Поради различни причини в мислите ви ще присъстват събитие или планове свързани с дете, което не е задължително да бъде ваше собствено. Възможно е то да бъде родено под знака на Козирог, Телец и Дева, или събитията които планирате (които очаквате) да се случат (или вече са се случили) по време на влиянието на тези зодиакални знаци. В понеделник мнозина ще бъдат неприятно изненадани от новина свързана с мъж, който ще пътува днес или който живее в друго населено място.

Жените да бъдат внимателни днес с личните си вещи и с боравенето с битови уреди и техника. 

Овен

Днес е възможно да се събудите с чувството, че сте велики и никой не може да ви победи, но това не е така. Стъпете здраво на земята и не си мислите, че сте бог. Действайте разумно и не бъдете лакоми за слава.

Телец

Днес зависи единствено от вас самите как точно ще използвате уменията, които имате. В неделя не е добре да се работи, затова наблегнете на комуникацията. Ще ви бъде даден шанс да подобрите отношенията си с някого. Ще е добре да направите компромис.

Близнаци

Тази неделя внимавайте да не „стъпите на криво“. Не си позволявайте да демонстрирате превъзходство. Никога не се знае как съдбата може да обърне ситуацията и кой човек ще ни е нужен в бъдеще. 

Рак

Днес не се ровете в чуждите проблеми и не давайте неискани съвети. Скоро може да ви държат отговорни за тези ви действия. Освен това вие самите имате доста въпроси за решаване, съсредоточете се върху тях. Победете мързела.

Лъв

Днес денят ще покаже до каква степен сте стигнали до зрелостта и доколко можете да реализирате потенциала си, а той изобщо не е малък. Покажете, че вече сте пораснали и може да ви се има доверие. Вие също ще трябва да се доверите.

Дева

Днес ще почувствате прилив на физически и духовни сили, което ще ви даде лична свобода и решимост да постигнете това, за което отдавна мислите и мечтаете. Бъдете активни в реализирането на желанието си, все пак то е ваше и не може да оставите цялата инициатива на отсрещната страна.

Везни

Тази неделя не надценявайте възможностите си и заложете на скромността. Тя наистина краси човека и ще ви даде предимство в ситуацията,  в която се намирате. Не си мислете, че може да загубите позиции. Напротив. Нужно ви е само повече търпение.

Скорпион

Ако преди време поведението ви е било коректно към определени хора, то днес ще получите предимство заради толерантността ви. Бъдете умерено благодарни и не се изтъквайте.  Останалите много добре виждат и оценяват предимствата ви. Вечерта обърнете повече внимание на децата.

Стрелец

Днес за вас ще е най-добре, рано сутринта да отидете на разходка без значение къде. важното е да сте навън – на чист въздух. По този начин проблемите ви ще ви се сторят не толкова сложни и ще съберете кураж да ги преборите. Дори няма да имате търпение да разчистите пътя пред вас.

Козирог 

Днес  денят ще е благоприятен за вас. Няма значение, каква работа вършите – физическа или умствена, всичко ще бъде във ваша полза. Хубаво е следобед да посветите на почивка. Подгответе се за първия работен ден от  обяд, за да може да се разтоварите ефективно.

Водолей

Ако имате противоречия и неразбирателства с роднини или други хора, то днес ще имате възможността да изгладите конфликтите. Не се хващайте за миналото и не трупайте обиди. Продължете напред с повече добри пожелания и толерантност.

Риби

Тази неделя ще е един странен ден. Запишете съня си, скоро в него може да откриете дълго търсен отговор. Не предприемайте рискове, не влизайте в конфликти, избягвайте тълпите.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments