Дневен хороскоп за 26 ноември 2019

Във вторник ще бъдете ограничени в действията си, но това в никой случай не е неблагоприятен ден за вас.

Много добро поле за изява ще имате в работата или в бизнеса си, където ще възникнат неочаквани и благоприятни за вас ситуации. Късметът днес ще бъде на страната на работливите и инициативните.

Всеки успех, който ще постигнете във вторник ще бъде на база работата ви през последните три дни.

През този ден не игнорирайте лоши постъпки, лоши маниери или прояви на лъжа от страна на дете, независимо дали е ваше собствено или не.

Вторник ще бъде благоприятен ден за пътуване на дълго разстояние, особено за жените.

Финансови отношения с жена от друго населено място ще се развият във ваша полза. Днес внимание ще изискват финансови уговорки и обещания свързани с представител на зодиакалния знак Козирог, Дева или Телец. 

Овен

Този вторник не се разправяйте за пари. Пазете това, което имате, но не настоявайте за повече. Опитайте се да се разнообразите с изкуство.

Телец

Този вторник може да получите интересно предложение. Не бъдете прекалено взискателно. Ако предложението предизвиква интерес – не му изневерявайте.

Близнаци

Този вторник е много важно да се опитате да се поставите на мястото на другия. Това ще ви гарантира не само уважението от отсрещната страна, но и победа в сложна ситуация.

Рак

През този ден ще може да се отпуснете малко и да намалите работното темпо. Уговорете се с приятели за излизане вечерта. Очаква ви голяма веселба!

Лъв

За съжалжение не винаги може да получим вниманието, което искаме. Опитайте се да разберете, че хората имат и други задачи, както и вие самите. Заемете се с нещо странично и бързо ще забравите.

Дева

През този ден отстоявайте позицията си докрай. Това може да ви коства развалянето на отношенията с близък човек, но има въпроси, за които не може да отстъпите.

Везни

През този ден е добре да се заемете с нереализираните ви планове. Не пропускайте момента да се запишете за курса да повишаване на квалификацията ви, който планирате отдавна.

Скорпион

Този вторник ще ви хрумват гениални идеи. Някои от тях ще са изпреварили времето си. Не бъдете скептични към мислите си, а ги запишете внимателно.

Стрелец

През този ден не бързайте за никъде. Бъдете сигурни, че ще имате време за всичко, но от припряност може да допуснете сериозни грешки.

Козирог

Този вторник не се целете прекалено високо. По-добре са останете с това, което имате, отколкото с нищо. И за останалото ще дойде време –бъдете сигурни.

Водолей

Този вторник не се претоварвайте. Така само ще си навредите психически, а и физически. Отделете най-важното и се заемете само с него.

Риби

Този вторник не закъснявайте за срещи и не отлагайте събития. Каквото можете го свършете сега. По-късно ще ви е много по-трудно, така че не си го причинявайте. 


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments