Дневен хороскоп за 28 октомври 2019

Още в понеделник ще усетите по-голямата динамика на започващата днес седмица.

Не всичко ще върви по план и не всичко ще ви носи приятни емоции. Изоставени битови проблеми ще ви притснат за тяхното по-бързо или практично разрешаване. Не е изключена авария или някаква повреда в дома ви. Споровете днес могат да доведат до нещо добро в живота ви, но избягвайте прояви на грубост и размяна на обиди. В понеделник може да се натоварите с повече семейни или професионални ангажименти. Нещата ще ви се подреждат по най-добрия начин.

Избягвайте отношения с хора, чиито намерения са да злепоставят или ощетят някого, дори това да не сте вие. 

Овен

Днес ще бъдете особено подозрителни към всички и информацията, която получавате. Мнителността в случая ще ви е полезна, тъй като това ще ви спести неприятните преживявания, свързани с някоя не толкова добра новина.

Телец

Днес съществува опасност да станете жертва на апатия. Може и да е за дълго. Най-добрият начин да го преодолеете е да се заровите в работа, да останете без дъх, така няма да ѝ дадете шанс да припари до вас.

Близнаци

Днес няма да имате възможност да участвате в събитията, което може да ви разстрои. Ще ви бъде отредена ролята на наблюдател. Не тъжете, това често е най-добрата позиция. Информацията, която ще получите ще бъде безценна.

Рак

Днес ще бъдете изпълнени с енергия, но в един момент ще трябва да я укротите. Търсейки изход може да поемете в посока, която не е добра за вас. Водете се от разума и потушете емоциите.

Лъв

Лекотата, с която ще приемате предизвикателствата на живота ще ви даде неоспоримо предимство пред всички ваши конкуренти в работата. Очакват ви много нови познанства, които ще са ви полезни сега и в бъдеще.

Дева

Този понеделник ще сте изключително щедри. Не пренебрегвайте себе си заради някой друг. Погрижете се и за вашите нужди.

Везни

Талантът ви днес ще бъде в това да се месите в чужди работа и да объркате нечии планове. Едва ли ще бъдете доволни от себе си, обаче, или поне от реакцията на околните.

Скорпион

Този понеделник с лекота ще потушавате конфликтните ситуации и ще може да се наслаждавате на любовта на партньора си. Във връзката ви ще цари разбирателство, а страстите ще са за добро.

Стрелец

Бъдете пестеливи днес, не си позволявайте разхищения. Денят не е подходящ за крупни покупки. Ще са ви нужни средства за непредвидени разходи.

Козирог

Този понеделник  не пренебрегвайте правилното хранене. Не преяждайте и не гладувайте. Пазете нервите си, тъй като всяко нервно напрежение се отразява на слабото ви място – стомахът.

Водолей

Днес обърнете повече внимание на дихателната си система. Сега е моментът да оставите цигарите, ако сте пушач, или поне да ги намалите.

Риби

Днес ще са ви необходими доста усилия,  за да се накарате да свършите нещо. Но няма да е трудно, наистина, само направете първата крачка и няма да може да спрете.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments