Дневен хороскоп за 29 август 2020

В събота още от сутринта може да се ентусиазирате от различни нови идеи: как да прекарате почивните си дни, какво ново да вложите в работата си, как да промените някои важни отношения.

Днес бъдете отворени да научите нови неща, да усвоите нови умения, тези неща скоро ще ви потрябват. Новите хора в живота ви днес идват с мисията на учител. Някои ще ви научат на хубави, полезни неща, други могат да ви научат на хитрости или начини за печелене на лесни пари, но с неясни последици. Като цяло пред е един много разнообразен ден, който ще има с какво да ви впечатли.

Това ще бъде благоприятен ден за хора на изкуството, музиканти, творци, занимаващи се с туризъм или с транспортни услуги. Ако възникнат неочаквани проблеми избегнете на всяка цена паниката.

Овен

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Очаква Ви нова любов. Утрешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Телец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви.Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Парите идват и си отиват. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Близнаци

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В утрешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Към парите също трябва да подходите разумно. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Утре Лъвовете са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Дева

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Възможно е да дадете пари на свои близки. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Везни

Събота ще е доста успешнен ден за представителите на Везни. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Утре трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Утре проведете консултации.

Скорпион

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Стрелец

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Събота е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Водолей

Утре имате куп неща за вършене. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Ярки любовни постижения. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Риби

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Деловият ден на Рибите ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. В интимния живот емоциите са смесени. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments