Дневен хороскоп за 3 август 2020

Още в началото на новата седмица мнозина от вас ще се ангажират по-сериозно с промени, които предстоят в семейството

За някои може да бъде подготовка за сватба, очакване на раждане на дете, раздяла с роднина, събиране по важен повод и др. Това ще бъде благоприятен ден за ангажиране със съдебно дело, особено ако е свързано с някакъв вид собственост. Днес ще имате благоприятен ден за професионални или бизнес изяви, за започване на нова работа или за преместване на нова позиция. Политиците ще могат да постигнат важно споразумение, но не на всяка цена и не единствено за тяхна изгода.

Днес ще изпъкнат истинските лидери, а фалшивите ще изпаднат в сложни, злепоставящи ги ситуации

Овен

Този понеделник не забравяйте за ваше обещание. Малко вероятно е то да бъде забравено. Ще трябва да го изпълните.

Телец

Днес бъдете внимателни с всичко, което касае финансите ви. Много вероятно е да сте прекалили с разходите. Въведете ред.

Близнаци

Днес ще може да се отпуснете. Използвайте момента, за да разберете какво точно искате от живота. Бъдете честни със себе си.

Рак

Днес ще може да си починете от много притеснения. Радвайте се на тишината и спокойствието около вас. Всичко може да бъде планирано, дори и щастието!

Лъв

Днес не се отдавайте на безкрайни обвинения. Сега е време, в което трябва да сте широко скроени и честни. Намислете си желание.

Дева

Днес ще разберете колко малко ви трябва, за да бъдете щастливи. Потърсете своя начин за изява. Положете усилия, за да се представите добре.

Везни

През този ден не бъдете прекалено лековерни. Добрите намерения са едно, но някой ще се опита да се възползва от добрината ви. Не го позволявайте.

Скорпион

Днес ще понесете огромен товар. Помислете следващия път преди да поемете ролята на пръв изповедник и помощник. Всичко си има граници.

Стрелец

Днес потърсете най-честния начин за действие. Ако може да се позовете на съвестта си ще намерите най-правилния начин за действие.

Козирог

През този ден не възпявайте нещо, което изглежда почти идеално. Посветете време да проучите ситуацията за подводни камъни. Бъдете внимателни.

Водолей

Днес ще може да поемете сериозно задължение. То ще ви донесе много дивиденти, но ще трябва да се потрудите здраво.

Риби

През този ден не се осланяйте на късмета си. Много е важно да предвидите всеки възможен развой на ситуацията, в която се намирате.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments