Дневен хороскоп за 3 октомври 2020

В събота ще имате възможност да постигнете стабилност и хармония в живота си, тъй като желанието ви за действия, за работа ще е по-голямо от вчера

Днес малцина ще са подвластни на ленност и мързел (нещо, което най-вероятно е заложено в характера им). Повечето от вас ще са изпълнени с желание за активни занимания и действия, за пътуване и за срещи с роднини и с приятели. Хората над средна възраст ще се ангажират с домашни и битови дела, с подготовка за есенно – зимния сезон, като отопление, вещи от които ще се нуждаете в студеното време, приключване на някои селскостопански дейности и др. Днес ще можете да реализирате свои планове и идеи, но избягвайте да правите това чрез хитрости или използване благоразположението на други хора към вас. Днес трябва да има баланс във всичко. Денят вещае специален ангажимент или събитие свързано с млад мъж или дете, което живее извън вашия дом.

Като цяло днес  ще имате разнообразни поводи за срещи и събирания предимно по приятен повод. Представители на въздушните зодиакални знаци могат да ви изненадат с една интересна тема за разговор. 

Овен 

Благоприятен ден, спокоен и хармоничен. Ще има шанс да възстановите стари връзки, както делови, така и лични. Ще бъде полезно да поемете инициативата тук. Не са изключени добри новини и интересни оферти. 

Телец

Денят едва ли ще донесе някакви важни събития, значителни победи или шеметни приключения. Добър ден да поемете инициативата, да предложите нещо ново. Следете вещите си – има риск да загубите някоя дреболия, скъпа за сърцето ви.

Близнаци 

Ще почувствате как напрежението, на което сте били подложени постепенно започва да се смекчава и ще можете да възстановите хармонията и стабилността, от които толкова се нуждаете. Пълната Луна хармонизира живота ви.

Рак

Денят е интересен и приятен. Влиянието на положителните тенденции е силно, повечето неща вървят добре. Появяват се добри идеи, бързо измисляте как можете да ги превърнете в реалност и да намерите приложение.

Лъв 

Ще има възможност да се поправят грешките, допуснати по-рано, да се подредят нещата там, където царува хаос. Не бързайте – имате време да изпълните всичко, което предприемате и не се отказвайте от нищо наполовина. 

Дева

По-добре да не отлагате нещата твърде дълго. Първата половина на деня ще бъде интересна и полезна. По-късно са възможни досадни случки, спорове, които могат да ви попречат да завършите започнатото навреме. 

Везни

Със сигурност това, което сте научили преди, ще ви бъде полезно. По-добре е да се ръководите от собствения си здрав разум и да слушате интуицията, отколкото да следвате съветите на други хора. Възможни са добри новини.

Скорпион

Няма за какво да се притеснявате особено – денят върви добре, благодарение на подкрепата на звездите, в много случаи можете да постигнете отлични резултати. Хората, с които сте били в противоречие, ще искат да възстановят отношенията си с вас и да направят първите стъпки към помирение. 

Стрелец

Благоприятен плодотворен ден. Можете да постигнете страхотни резултати в много неща, дори ако ги поемете без особен ентусиазъм. Следобедът ще бъде забавен и щедър с положителни емоции. Ще прекарате чудесно с приятелите си.

Козирог

Денят е пълен с изненади. Не се изненадвайте, ако предишните планове се провалят и трябва да измислите нещо съвсем ново. Импровизирайте, ако се наложи. Трябва да внимавате с парите. Това не е най-добрият ден за спонтанно пазаруване.

Водолей

Забелязвате и анализирате чуждия опит, това помага да избегнете собствените си грешки. Втората половина на деня е подходящо време за общуване с различни хора. Не е изключено ново запознанство.

Риби

Благоприятен плодотворен ден. Вие сте в състояние да се справите сами с много неща, но лесно можете да намерите помощници, ако имате нужда от тях. Получавате информация, която скоро ще бъде полезна. Възможни са интересни срещи и случки.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments