Дневен хороскоп за 3 февруари 2020

В понеделник започвате седмица, в която резултатите преди всичко ще зависят от вашето емоционално и психическо състояние.

Това е седмица, която ще изиска много по-голям самоконтрол върху собствените ви желания или капризи. Днес може да постигнете успехи благодарение на вашия чар или умението ви да комуникирате с околните. Ако решите да действате лекомислено и непрактично, тогава ще трябва да приемете и съответните последици на вашите действия. Днес избягвайте задълбочаването на неприятности или конфликти с млад мъж, който не само ще прояви инат и силен отпор, но може да предизвика и физическа разправа. Мъжете над 35 години ще преживеят разочарование или стрес свързано с новина за инцидент или неочаквано развитие на важно събитие. Днес внимание ще изискат финансовите ви дела, като не бива да разчитате за тяхното развитие само на обещания или ваши лични надежди.

Жените родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще преживеят интересно събитие, което ще касае техния дом или семейство. 

Овен

Този понеделник не си правете излишни илюзии. Нещата са такива, каквито са. Придържайте се към реалността.

Телец

Този понеделник е много вероятно да забравите за важна среща. Настройте си аларма, за да не попаднете в неудобна ситуация.

Близнаци

Този понеделник е много важно да бъдете верни на себе си. Не откликвайте на молби за помощ, ако нямате сили дори за себе си.

Рак

Този понеделник ще имате шанса да се насладите на свободата си. Все пак не забравяйте за приятелите си.

Лъв

Този понеделник е добре да не прекалявате с емоциите. Ваша реакция може да доведе до непредвидим скандал.

Дева

Този понеделник няма да сте настроени за работа, а от вас ще се изисква прекалено много. Ще се наложи да положите усилия.

Везни

Този понеделник е добре да се опитате да влезете в кожата на другите. Така най-добре бихте могли да предвидите техните бъдещи действия. 

Скорпион

Този понеделник не поставяйте личните си интереси над тези на семейството. Всъщност може и да го направите, но няма да спечелите нищо. 

Стрелец

Този понеделник няма да има нещо, с което да не може да се справите. Това означава, че е добре да свършите тежката работа точно сега.

Козирог

Този понеделник от вас ще се очакват мъдрост и честни решения. Направете, каквото можете. Няма как да носите цялата отговорност на света.

Водолей

Този понеделник ще трябва да действате бързо. Имате да наваксвате пропуснато. Проявете най-доброто от себе си.

Риби

Този понеделник спокойствието ще е най-добрият ви съветник. Каквото и да става бройте до 100 преди да отговорите или предприемете някакво действие.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments