Дневен хороскоп за 30 ноември 2019

В събота от вас ще се изиска да не се впечатлявате от всяка информация, която смятате интересна или полезна за вас. Проверявайте всичко, преди да си позволите каквито и да е било реакции от ваша страна.

Преди всичко внимание ще изиска информация или документ, който ще получите от жена. В събота мнозина ще се зарадват на различни преживявания свързани с деца или внуци.

Днес могат да ви натоварят противоречия или неразумни действия на човек, който се намира в друг град или държава. Възможно е тази личност да бъде родена под знака на Телец, Козирог или Дева.

Представителите на тези три зодиакални знака да внимават при пътуване през днешния ден. Жените, родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец могат да се зарадват на добра новина свързана с пари или да получат някаква печалба. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще планирате разговор или среща с мъж, които най-вероятно ще бъдат добре обмислени от ваша страна. Днес ще действате бавно, целенасочено и само подобни действия ще могат да ви донесат желаните резултати.

В събота от вас ще се изиска да покажете характер, твърдост, което не означава че с действията си трябва да наранявате другите хора: физически или вербално. 

Овен

Тази събота ще бъдете един от щастливците на Зодиака. Очаква ви незабравима изненада от страна на половинката ви.

Телец

Тази събота рискувате да нараните някого неволно. Мерете думите и действията си. Ако проявите скромност ще се извисите в очите на околните.

Близнаци

Тази събота е добър ден за малки довършителни работи. В процеса може да откриете много неща, за които сте мислили, че сте загубили безвъзвратно.

Рак

Тази събота не се колебайте да експериментирате. Ще видите, че напразно сте отказвали дадено предложение от страна на любимия ви.

Лъв

Тази събота ще откриете един много интересен аспект от живота. Бъдете любопитни и не преставайте да му се наслаждавате.

Дева

Тази събота се опитайте да си представите желанията си. Това може да ви се стори странен начин за постигане на целите, но нищо не ви пречи да опитате.

Везни

Тази събота не настоявайте на всяка цена да се случи това, което искате. Понякога щастието не е в това да сме победители, а в споделеността.

Скорпион

От вас ще се изисква повече мъдрост от обикновено. С по-умните е така, понякога им се налага да се правят на невежи.

Стрелец

Възможностите ви не са малко. Ако усещате, че не трябва да бързате – не го правете. Успехът ви е гарантиран.

Козирог

Тази събота не се колебайте да помогнете на приятел или роднина. Не мислете много какво ви е дал тя или той. Всичко се отплаща.

Водолей

Тази събота е добре да се погрижите за себе си повече от друг път. Сега е време да се поглезите без да имате никакви угризения на съвестта. 

Риби

Тази събота впрегнете цялото си вдъхновение, за да покажете на любимия си човек колко много го обичате и цените. Може да си позволите да сте по-настойчиви и смели. 


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments