Дневен хороскоп за 31 август 2020

Още в неделя се постарайте да оттърсите от себе си всякакво напрежение и стрес за събитията, с които ще се ангажирате или чието развитие ще очаквате в понеделник. Започнете седмицата с максимална доза спокойствие.

Висшите сили са планирали достатъчно добре живота ви. Не създавайте напрежение, хаос или страх с поведението си. Ако се чувствате виновни за нещо, опитайте се да направите повече добрини. Няма да забравите грешките си, но поне ще сте показали добро желание да промените себе си.

В понеделник ще бъде важно да внимавате какво говорите. Поговорката „Език мой, враг мой“ днес може да бъде много актуална и да провокира неприятни конфликти.

Овен

През този ден ви очакват нови запознанства с приятни хора. Покажете най-доброто от себе си. Очаква ви ново приятелство.

Телец

Днес не бъдете прекалено черногледи. Малко повече кураж и вяра могат да променят сериозно ситуацията за вас.

Близнаци

По начина, по който общувате с околните днес ще зависят много неща в близкото ви бъдеще, затова – бъдете готови на компромиси. Ще бъдете възнаградени.

Рак

Днес мислете за възможностите си, а не за задълженията си. Помислете къде можете да отидете и да се забавлявате, а не какво трябва да свършите.

Лъв

Днес всичко, което правите трябва да ви носи удоволствие. Отърсете се от отрицателните неща, като страх, неприязън и напрежение.

Дева

Ако днес ви е трудно да се съсредоточите на работното си място, най-доброто, което можете да направите е да го поразчистите и подредите. И това е работа!

Везни

Ако се занимавате с търговка дейност или просто желаете да си купите нещо, днес денят е много подходящ. В останалите случаи е по-добре да не проявявате активност.

Скорпион

Днес избягвайте както емоционалното, така и физическото натоварване. Вечерта прекарайте в спокойна обстановка със семейството си.

Стрелец

Днес избягвайте както емоционалното, така и физическото натоварване. Вечерта прекарайте в спокойна обстановка със семейството си.

Козирог

Колкото и да бързате днес няма да можете да ускорите събитията по никакъв начин. Запасете се с търпение.

Водолей

Днешният ден ще бъде изпълнен с любов. Вашата задача е да намерите във всичко, което ви заобикаля и да не я изпускате.

Риби

Днешният ден ще ви даде надежда за нещо по-добро. Не го захвърляйте, но и не се подавайте на прекалено розовите очаквания.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments