Дневен хороскоп за 31 март 2020

Във вторник ще ви се наложи да се приспособите към нови обстоятелства които ще възникнат на работното ви място или в дома ви. Не всичко ще се случва по лесния начин днес, но и не се страхувайте от загуби. В трудни моменти ще може да разчитате на приятели и на хора, които имат добри сърца.

Днес ще имате повече разговори с приятели или познати, които живеят на някакво разстояние от вас. Интересна и позитивна роля в живота ви във вторник ще изиграе човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. Това ще бъде ден, в който малките чудеса ще посетят някой от вас.

Мъжете ще имат благоприятен ден за финансовите си дела, особено ако са ангажирани с бизнес или други важни отговорности. Ако ви се налага да правите ремонти или да работите с техника, то бъдете внимателни, за да се предпазите от инциденти. 

Овен

Този вторник ще  бъдете нечия опора. Отговорността ще е голяма, но и удоволствието от постигнатото – не по-малка.

Телец

Този вторник едва ли ще ви се наложи да полагате никакви усилия, за да имат приемственост и успех идеите ви. Спокойното им представяне ще бъде тайната на вашия успех.

Близнаци

Този вторник ви очаква приятно спокойствие в личен план. Все пак внимавайте това спокойствие да не се превърне в убийствена скука.

Рак

Този вторник е добре да сте скромни във всяко едно отношение . Не бъдете високомерни, не си позволявайте да манипулирате и използвате хората за постигането на вашите цели. 

Лъв

Този вторник малък подарък ще ви позволи да подобрите отношенията си в семейството. Не бъдете бъдат прекалено пестеливи, тъй като щедростта може да помогне.

Дева

Този вторник ще решите въпросите за решаване много по-лесно по мирен път. Изхвърлете от главата си отрицателните емоции.

Везни

Този вторник не оставайте длъжни никому. Малко вероятно е да имате друга възможност да покажете мнението си по даден въпрос.

Скорпион

Този вторник може да ви се обади ваш стар приятел, с когото сте имали романтични отношения, а вие сте се отнесли коректно към него/нея. Сега стореното от вас добро ще се завърне обратно към вас.

Стрелец

Този вторник положителното мислене ще помогне за затопляне на отношенията ви с вашата половинка. Заемете се със здравето и формата ви. 

Козирог

Този вторник ако ви се прииска да творите, дори да не сте се занимавали с този вид изкуство, не се притеснявайте да опитате. Възможно е дори новото ви занимание да ви донесе прилични доходи.

Водолей

Този вторник не си позволявайте рисковани финансови действия. Пазете материалните си ресурси. Ако имате нужда от пари назаем, опитайте се да отложите покупката, за да се справите сами.

Риби

Този вторник напълно ще сте в унисон с вашите желания и мисли. Следвайте посоката на мисълта си и няма да сбъркате.


Източник: www.dunavmost.com

Powered by Facebook Comments